Normale tilstande med kage til

Jeg skulle i stalden i dag. Dog har jeg på mødetider ikke indført normale tilstande endnu, og eftersom antallet af heste her til vinteren er for nedadgående, er der sådan set heller ingen grund til at komme tidligere.

Jeg overgik mig selv i går. Jeg fik lavet vegetardeller (opskriften var ikke god, men jeg fik reddet den), og bagt skrub-af-kage. Hvorfor skrub-af-kage? – en af pigerne skal rejse på ferie i morgen. Det var den her kage, jeg bagte og den er altså rigtig dejlig.

Dagens startede med, at jeg fik at vide, at jeg var sendt fra himlen – slet ikke tosset! De stod lige og skulle bruge mig, til at køre med op med et par heste, der skulle på ferie. Vi fik “madammerne” læsset og kørte afsted. Det gik fint, og vi kunne køre hjem igen, kun for delvist at sidde lidt fast i morgentrafikken, men det kunne heldigvis have været værre. Jeg blev smidt af på Klampenborgvej og så kunne chafføren køre videre – hun var travl.

Så gik dagen ellers ret fredeligt og endte med en dejlig gåtur med Kicker og Saz og selvfølgelig Susie. Vi var afsted tre kvarter og skoven er fantastisk lige nu. Skynd dig ud og nyd den, hvis du kan, for om få dage, så er farverne væk.

I dag skulle jeg kunne få resultatet af de røntgenfotos jeg fik taget forleden, så jeg ringede fluks, da jeg landede her tilbage – mine røntgenfotos var normale. Så jeg er en glad snart ex-patient. Hovedpinen er væk, og nu er der kun en irriterende hæshed og hosten tilbage, oveni lidt mathed, men det går bestemt den rigtige vej. Nu vil jeg slappe af (sådan udover rengøring etc. her) indtil sæssonens sidste løbsdag på Klampenborg Galopbane på søndag og fernisering hos Jeppe Eisner – med andre ord – lade op.

2 thoughts on “Normale tilstande med kage til

 1. Rødbede kage, det lyser specielt men ser rigtig godt ud 🙂

  Jeg har været på heste jagt i mosen i dag. Lillebror fik øje på noget kunne jeg se og da jeg vendte mig, så jeg to heste med sadel og hovedtøj men uden rytter komme gående.

  Desværre lykkedes det mig ikke at få fat i dem og de tog stien i trav ned mod hovedvejen. Senere kom der et par piger på hest og spurgte efter dem. Jeg håber da de har fået fat på dem.

  • Uha Mette, det lyder langt fra godt! Jeg håber, at stalden lå modsat vejen, for så er chancen, at de løb den vej. Jeg håber bestemt også, de har fået fat i dem umiddelbart. Puha!!

   Det er meget svært, at fange heste, selv kun i trav og også temmelig risikabelt, men flot at du dog forsøgte. Selv vi andre, må oftest give fortabt. Jeg har prøvet det med en, der løb på vejen hernede, og det er altså dødsensfarligt både for hest, men også for bilisterne. Gys. Heldigvis så jeg den blev fanget lige efter, at jeg måtte opgive.

   Kagen skal du prøve, også pigerne i stalden var vilde med den :.)

Der er lukket for kommentarer.