Årets sidste


Staldens Monte Carlo med jockey Carlos Lopez får en flot 2. plads i gårsdagens hovedløb – Basnæsløb

I går var det årets sidste løbsdag. Det er altid lidt underligt, og hvad skal man (ikke mig, jeg ved godt, hvad jeg skal) nu bruge sine lørdage (hovedsageligt) på. Det føles som om, der er evigheder til næste sæsson, og så går det faktisk vildt hurtigt lige pludselig.

I går gik det rigtig fint, vejret var perfekt, men dagen var alt for kort. Den fik slut inden den fik begyndt. Det var ikke mindst fordi, tiden løb fra mig, så jeg mistede første løb. Det er vist ikke sket for mig før, men lidt ærgerligt.

Nu er der kun Sverige tilbage, og der er det så planen, at vi har et par heste, der skal over på søndag (Malmö), og der håber jeg så også at deltage.

Ellers er ugen allerede godt besat – faktisk for besat, for jeg skal helst ikke for meget, så i princippet skal der ikke puttes meget mere på den.

Det var en af de mere sørgelige begivenheder, der gør, at en af dagene, allerede er besat. Et familiemedlem skal bisættes og det er jo aldrig på den måde planlagt.

2 thoughts on “Årets sidste

 1. Her en hilsen fra det midtlollandske, hvor solen stortrives i dag, selvom den først skulle muntre sig i weekend’en…
  Jeg besøger dig stort set dagligt, men må stadig gå af “en bagvej”, da mit eget bloglink ikke viser din tekst til højre! Pyt med det, for jeg har tid nok 🙂
  Det glæder mig, at dit helbred endelig bedres, og jeg håber i den grad, at du har det godt nok til en tur over sundet søndag 😀

  • Tusind tak Anjoe, altid så glad for en hilsen, og det glæder mig, du kommer på besøg. Solen har også været her det meste af tiden i dag, blandt andet, mens vi var ude og prøve at gå tur med to af staldens heste.

   Du kan tro, jeg også håber, det lykkes at få en god tur på søndag. For nu skal jeg bare slappe af og i morgen med også incl. lidt rengøring. Der er jo kun mig til det.

   Også rigtig god weekend til dig, hvad du så end putter i den, og igen tak for din hilsen.

Der er lukket for kommentarer.