Uden de store forhåbninger

(scroll down for English version)

Er der nyt spørger du måske? Tjah, på en måde er der, men ikke sådan, at jeg har fundet nogen, men jeg har modtaget lidt oplysninger omkring min biologiske morfar. Jeg ved ikke nok endnu til, at jeg har lyst til at dele det endnu, og jeg “synker” stadig selv oplysningen. Men på et tidspunkt, skal jeg nok dele med jer. Men at sige, at jeg har en broget baggrund, er vist en underdrivelse. Men det gør det faktisk kun spændende.

Min tyske hjælper og jeg kæmper stadig for at få mine biologiske bedsteforældres dødsattest, det har indtil nu taget over 2 år, uden resultat – hvorfor ved jeg ikke, men så svært burde det ikke være, men jeg er klar over, at mange papirer og ting, blev ødelagt under krigen og efter også.

Al den søgen i 26 år, giver heldigvis nogle søde venner online også, og en af dem, sendte mig for noget siden kontaktoplysninger til en herre, der muligvis kan hjælpe i min søgen. Jeg har lige skrevet til ham i dag. Bedre sent end aldrig, men al den sygdom har jo ligesom gjort sit, og jeg forventer uanset ikke, at finde ham i live, eller i det hele taget, at han finde. Dog jeg har lært, man skal aldrig give op, for man ved aldrig. Men det virker godt nok som om, at det er meningen, at jeg ikke skal vide noget om fortiden. To be continued…..

Press to read in English:

In English:

Is there any news you might ask? Well sort of, but not in the way of finding anyone, but I have recieved a bit of information about my biological grandfather. I haven’t gotten enough information yet, to share it yet, and I’m still sort of digesting the information myself. But at some point, I’ll share it with you. But to say I have a colorful background, is an understatement. But that only makes it exciting.

My German helper and I are still struggeling to get my biological grandparents death certificate and that has taken over 2 years without result – why I don’t know, shouldn’t be that hard, but I’m aware a lot of papers and things were destroyed during the war and after as well.

All this searching in 26 years, have generated lovely online friends too and one of them, sent me contact information on a gentleman, who might be able to help in my search. I have just written him today. Better late than never, but all that illness has taken it’s toll and none the less, I don’t expect to find him alive, or at all, that he is found. None the less I have learned – you should never give up, as you never know. But it does seems like, I’m not supposed to know about the past. To be continued…..