Fredelig søndag og venindegaver

Det har været en fredelig 2. søndag i Advent. Lys i Adventskransen, og egentlig var forventningen ikke store til, at få lavet noget som helst. Så er det jo ekstra lækkert, når man får lavet lidt. Blandt andet fik jeg hængt mine Julestjerner op i køkkenet. Dem har jeg fået af en veninde sidste år, og som det ses, hænger de jo fint der.

Det var jo gaver, jeg skrev, og det passer også, for planten der hænger i vinduet, er resultatet af en mini-bitte aflægger, jeg også har fået af faktisk samme veninde. Som det ses, så stortrives den der. Så er der nogen, der vil have en aflægger, så send mig en konvelut med porto, så skal jeg nok retunere med en “baby” – løber jeg tør eller den bliver for afpillet, må I således lige vente på flere produceres. Jeg har også en figenkaktus, der producere flittigt. Du kan altid lige skrive mig, så du ved, hvor meget porto, du skal putte på.

Jeg har også talt i telefon med en sød veninde, og det er skønt, når mennesker man holder meget af, bringer godt nyt. Det gør ihvertfald mig glad. Frokosten var en rugbrød med de dejlige Auberginesild, jeg lavede i går og en skål af suppen også. Dejlig mad.

I går var meningen et kaffevisit henunder aften, men jeg ventede desværre forgæves. Intet besøg og ingen besked. Nu havde jeg jo så ingen planer, for jeg havde jo planlagt vedkommende skulle komme, men om ikke andet adstedkom det, at jeg fik støvsuget. Så ikke så skidt, at det ikke var godt for noget. Ellers har jeg fået ordnet lidt her ved computeren i anledning af lidt Julegave og sådan generelt, og så læser (lytter) jeg Jussi Adler Olsen til hudløshed.

0

3 thoughts on “Fredelig søndag og venindegaver

 1. Pingback: Advent og mørke | deborah.dk

 2. Åh nej! altså, at vente på gæster, hvad er der sket, tænker man først.
  Men jeg misunder dig en lille bitte smule (nej ikke rigtigt) fordi du fik støvsuget og kom igang med det. Jeg har desværre en længere liste inden jeg kan sige goddag til næste hold gæster – der går mindst 10 dage med det.

  Men det skal nok gå 🙂

  0
  • Ja, jeg er bestemt heller ikke vild med, at sidde der og “flagre”, det skal ikke være nogen hemmelighed.

   Som sagt, jeg var og er også glad for at få støvsuget – og ikke mindst glad for, at jeg ikke er den eneste, der skal tage tilløb til den slags aktiviteter – både støvsugning og gæster. Du når det nok, og ja det går selvfølgelig.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.