Fyldt Pasta (Tortelini) Royale

Denne pastaret, opstod sådan set ret spontant. Jeg havde købt Tortellinien på min indkøbsrunde i starten af december. De var jo så blevet gemt, og til Nytår havde jeg tænkt, jeg ville spise dem. Langt fra en traditionel Nytårsmiddag, men det passede mig fint. Jeg elsker pasta, og da så ganske især fyldt pasta, så hvorfor ikke. Jeg indrømmer blankt, jeg er for “doven” til at stå og lave 3 retter til mig selv. Så hellere spise lidt ekstra af pastaen, men jeg havde da til frokost næste dag også. Jeg håber, du vil nyde den ganske som jeg gjorde det.


Fyldt Pasta (Tortelini) Royale

250 g Champignon Tortellini eller hjemmelavet fyldt tortelllini/ravioli

½ bundt grønne asparges

1 porrer

1 fed hvidløg

1- 2½ dl havre eller soyafløde

Lidt Herbamare grønsagsbouillonpulver

1 tsk Dijonsennep

1-2 tsk. kapers

2 spsk hvedemel

vand

½ dl hvidvin

Salt og hvid peber

en smule “Fri” (vegansk smør)

Fremgangsmåde:

Asparges koges 2-3 minutter i ganske lidt vand ca. 1-2 dl med lidt grønsagsbouillon i, og tages op (gem kogevandet).

Lav jævning klar i en meljævner af melet og koldt vand. Smørret smeltes tilsæt hvidvin (lad det “brænde af”) og meljævningen tilsættes.

Spæd op med først kogevandet, siden soyamælk til saucen er så tyk/tynd, som du kan lide den. Tag af varmen og skru ned.

Kog din Tortellini/Ravioli.

Tilsæt kapers og sennep. Smag til med salt og peber.

Skær porren i ultratynde skiver, og tilsæt den.

Til sidst tilsættes fløden og asparges og saucen varmes godt igennem.

Bon Appetit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.