Hov, hvad var lige det?

Jeg vågnede klokken alt, alt for tidligt. Dødtræt var jeg, så jeg lagde mig til at sove igen, og det lykkedes, og jeg vågnede med et sæt klokken 10.30 og i det samme ringede min far. Det var heldigt, jeg vågnede, for jeg skulle ned og hjælpe med at indstille hans parkeringsdims (som jeg selv har givet ham), den gik en time forkert, og så er den jo ikke meget bevendt. Det var ikke svært.

Samtidig fik jeg afleveret Julegaven, der blev væk, for den var jo så ankommet forleden. Og nej, jeg fik ikke dobbelt, så det er godt nok. Lige da far skulle til at køre igen, så begyndte det at sne helt vildt, så jeg susede op, og tænkte at jeg hellere måtte fotografere det, for eftersom det ikke er frost, så ville det ikke blive liggende, og som sagt så gjort, og ovenfor resultatet.

Ellers er dagen gået med oprydning, rengøring og bagning af muffins, fordi jeg skulle have en veninde til te her til aften. Desværre er hun blevet sløj, så det må udskydes. Vejret har iøvrigt været på alle paletter i dag, for senere klarede det op og blev sol.

Imorgen endnu ingen planer, for jeg tager det stille lige nu og ser, hvordan jeg har det. Men der er mulighed for en dosis Kickerkys, hvis jeg har det godt og vejret kunne holde sig bare nogenlunde i ro i fem minutter. Jeg har nemlig også noget, jeg skal sende på posthuset, og det kunne jeg således passende gøre samtidig. Vi ser, hvad jeg vil i morgen.

2 thoughts on “Hov, hvad var lige det?

  1. Jeg har ikke været udenfor i dag – syg – men nu kan jeg nyde de billeder her, det er jo smukt. Selv om det kun er et tyndt drys, ser det så smukt ud når bare det er nysne 🙂

    • Jeg håber, du har det bedre i dag Donald. Jeg var heller ikke ude i går, fotos er taget fra mine respektive altaner. Kun lige nede med en ting til far, der var forbi.

      Til gengæld har jeg været ude i dag, og det lover jeg dig, du ikke behøver misunde mig. Det tog mig ca. ½ time underbruseren at varme op igen.

Der er lukket for kommentarer.