Fødselsdagsbrunch

Min formiddag/noget af eftermiddagen er blevet brugt på en dejlig brunch, som var til ære for min nevø, der har fødselsdag i dag. En flot ung mand på 19 år, er han blevet! Med fare for at lyde gammel, så er det dælme ikke til at forstå, men ikke desto mindre. Det er sjovt at følge de unge mennesker, som man har set fra helt små – også selvom det ikke er ens egne.

Det er ved at være nogen timer siden, jeg kom hjem derfra, men med alt det mad, er det ikke den store sult, der plager mig, men lidt skal jeg da have. Det vil jeg så gå ud og få, når jeg har sat punktum for dette indlæg. Men inden jeg gør det, vil jeg ønske jer en rigtig god weekend!

0

3 thoughts on “Fødselsdagsbrunch

 1. Pingback: En tur gennem byen – og en update | deborah.dk

 2. Tillykke med din nevø. 19 år er en skøn alder. Fyldt med både selvtillid og grundlæggende forvirring 🙂
  Rigtig god weekend til dig også.

  0
  • Tak skal du have Susanne! Ja, tror du har ret i, at man er noget “rundt på gulvet” i den alder. Fødselaren var mest træt, for han havde hygget med vennerne aftenen før 🙂

   0

Der er lukket for kommentarer.