Se den, skal jeg ihvertfald

Denne film er meget imødeset fra flere kanter. Også fra mig, da jeg som vides, altid har holdt af Whitneys musik, og var meget glad for Angela Bassett som skuespiller. Denne er hendes instruktørdebut.

Jeg har luret en smule på, hvad der indtil nu er skrevet på amerikanske medier om filmen, men jeg vil vente med at læse mere, til jeg selv har set den – skal du se den?

0

2 thoughts on “Se den, skal jeg ihvertfald

  1. Den har jeg slet ikke hørt om….det er muligt jeg vil se den. Angela Bassett kan jeg vældig godt lide…og så synes jeg at Whitneys historie er imponerende…og tragisk på samme tid.

    0
    • Esther, det havde jeg heller ikke indtil nyeligen. Men jeg venter altid til de kommer på TV. Der kommer så mange nye alligevel og de kommer der relativt hurtigt. Ja, det var imponerende/facinerende og meget tragisk.

      0

Der er lukket for kommentarer.