Win Win

Allerede nu, er der 5 albums jeg har hørt, jeg ELSKER! Filmene har jeg set, så dem ved jeg, at jeg kan lide, så selvom jeg ikke kan lide resten, så er det bare win win til prisen. Der er et album, jeg har hørt, jeg ikke kan lide, men det giver jeg bare til nogen, der kan.

Som nævnt, så købte jeg to album med WESTLIFE, som jeg er fuldsstændig tosset med (*host* – det har jeg vist nævnt før). Et af numrene på den ene CD er dette nummer, som jeg er helt vild med.

0

2 thoughts on “Win Win

 1. Lækkrert med noget dejligt musik. 😀
  Vi køber ikke ret meget musik mere, ja, faktisk slet ikke noget, da vi har vores mobilabonnenter hos TDS og der har vi adgang til alt musik, helt gratis og med et anlæg vi kan streame til, så har vi alt det musik vi kan ønske os, lige ud af vores højtaler.
  Men indimellem kan jeg godt savne at sidde med en god plade lige som i gamle dage, når man købte en LP 😉

  0
  • Strengt taget, har jeg egentlig heller ikke det store behov. Jeg er for dårlig til at lytte til det jeg har. Lige nu skyldes det så også, at efter jeg rykkede rundt i stuen, så står de hulter til bulter fremfor i alfabetisk orden, så det er må ordnes en af dagene, så jeg igen kan komme til at lytte, for lige nu kan jeg intet finde. Men jeg har nu altid godt kunne lide at have en CD i hånden og jeg synes også lyden er bedre. Men jeg lytter da også nogengange via Spotify. Ja LP’er kan jeg også huske, og jeg kan huske, hvor min første leverandør lå – for længst lukket som så meget.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.