Gamle skader og følgerne af dem

Allerede i går, da jeg var i stalden og hilse på Kicker og co. var der problemer. Heldigvis går der længe, længe imellem, at jeg oplever det her. Hvad taler hun om? Jeg taler om, at jeg for snart mange år siden forstuvede min ene ankel ganske, ganske alvorligt og var på krykker og meget andet i længere tid. Det har medført, at den er ganske angrebet af slidgigt og indimellem (Gudskelov kun indimellem) gør djævelsk ondt. Så ondt, at jeg slet ikke kan støtte på den. Det er skærende jag ind i den, når det sker og helt umuligt at støtte på den. Det skete også et par gange i stalden i går, og jeg var lidt nervøs for, at det skulle ske, mens jeg tog racerponyen ind. Det gjorde det heldigvis ikke, for han var glad og tilpas og synes lige han ville sprælle lidt på vejen ind.

Til gengæld er det så fortsat i dag og jeg kan slet ikke gå, og når jeg endelig kan liste lidt, så bliver det meget forsigtigt. Jeg var på Apoteket i går og købe Ibruprofen, og dem spiser jeg troeligt, i håb om, at det hjælper på situationen. Det plejer det, men jeg ved aldrig, hvor længe det varer. Selv Kickerkys hjalp ikke på det. Nu håber jeg bare, det snart er overstået, og at det var længe, inden den giver lyd fra sig igen.

Til gengæld har jeg fået vasket og vasket op, og ryddet en masse op. Lige nu sidder jeg er og er godt irriteret, for medmindre den ligger i min postkasse, så er den pakke, jeg skulle have modtaget i dag ikke kommet. Det er jo bare typisk, nu jeg er blevet hjemme af den årsag. Nu erdet så “så heldigt”, at jeg alligevel ikke kan bevæge mig, men det vidste de jo ikke. Hm, vi får se, bare den kommer, så skal jeg ikke sige en lyd.

0

6 thoughts on “Gamle skader og følgerne af dem

 1. Jeg har brugt WP-SpamShield i rigtig rigtig lang tid og har slet ikke nogen problemer med at nogle kommentarer ryger i spam. Og spam har jeg ikke set i al den tid jeg har brugt det plugin. 😀

  0
 2. Altså – dit kommentar system er underligt. Har lige lagt en kommentar og den er væk 🙁 (nåede heldigvis at kopiere teksten, da jeg kunne huske at den også var gal sidste gang)

  0
  • Hejsa, som jeg troede, så var du røget i spam! Ja, mit anti-spamsystem fungerer ihvertfald ikke, for du lå i bunken af 192 andre rigtige spamkommentarer. Jeg må vist retur til Captcha-systemet igen, for det virkede i det mindste og I røg ikke forkert i samme grad. Igen tak for, du gjorde mig opmærksom på problemet.

   0
 3. Øv for den da. Håber den snart bedre sig.
  Jeg har en ankel næten som dig og den er jævnligt forstuet, siden første gan jeg skvattede ned af en trappe på jobbet, og med hybermobile led, så sker det desværre ofte at jeg vrikker om på den siden dengang (har sågar løbet en halvmaraton med en forstuet ankel). Men min læge har givet mig nogle øvelser jeg laver, når den altså ikke lige er dårlig og de hjælper faktisk. Når jeg sidder ned, herhjemme eller på jobbet, så skal jeg kører anklen i cirkler, først mange gange den ene vej og så den anden vej. Det har faktisk hjulpet meget og her de sidste 3 år har den ikke været forstuvet. Hep hep

  0
  • Hej Catarina

   Tak skal du have. Ja jeg kender flere, der også har problemer med at være hybermobil og så er risikoen stor for den slags skader. Jeg vil prøve dine cirkeløvelser, for det kan da formentlig ikke skade noget. Den bliver ikke forstuvet igen, den gør “bare” ondt, men det er jo også nok. Jeg håber og tror, det går fremad nu. Fingers crossed!

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.