Ingen pejs til mig endnu!

elpejs_600

Jeg er irriteret for at sige det mildt og ked af det. Jeg har været fra Herodes til Pilatus for at få en el-pejs, og troede sådan set, at jeg var i mål nu. Importøren vil eller kan ikke få de her indsatser, og når han ikke leverere videre, så hjælper det fedt, at jeg kan få rammen. Altså ingen pejs endnu, men engang til sommer. Pis osse, havde sådan glædet mig til at få den. Jeg kan sagtens få bio-ethanol pejsen, men det er jo altså ikke det, jeg vil.

Efter min ringe opfattelse, er en pejs udover at være praktisk lige så meget et indretningsmæssigt indslag, hvorfor det da slet, slet ikke nytter, det ikke kan fås hele året. Jeg vil sige, at jeg faktisk har mere brug for den nu her lige om lidt, hvor min varme forsvinder, end om vinteren. Øv!

Det var en meget beklagende mand, jeg havde i den anden ende og han gav mig ret. Men han kan jo ikke trylle, men ville sende mig en mail, så snart, det igen lader sig gøre, og så må vi bare vente. Han var iøvrigt også syg, så det går bare så godt.

6 thoughts on “Ingen pejs til mig endnu!

 1. Hej igen og tak for svar. Din side kom op, da jeg googlede pejsen ?
  Jeg har allerede den hvide pejs (model som på dit foto), men jeg mangler indmaden (elvarmen) til den. Jeg forstår ikke helt på din mail, om du er stødt på indmaden et sted, for hvis det er tilfældet, vil jeg da gerne høre hvor det er???
  Jeg aner ikke hvor vores hvide pejs er købt, da det er en vi har overtaget

  • Hej igen, nej jeg er ikke stødt på indmaden. Og om den fås ved jeg ikke. Den model på foto i hvid, ved jeg hedder Skagen. Du kan sagtens få en bioethanolindsats, men det er jo som for mig, ikke det, du ønsker. Du må Google El-pejs, og selv ringe rundt og høre, om nogen ved noget. Jeg købte jo den anden model, og har så ikke spekuleret mere på det, men det lidt jeg lige prøvede, så det ud til, at den model i el ikke findes længere. Held og lykke.

 2. Pingback: Hede drømme i en kold tid | deborah.dk

 3. Har du nogensinde fundet en el-indsats til pejsen? Jeg leder nemlig efter nøjagtig den samme, ser det ud til fra dit foto.
  Hvad har du gjort? ?

  • Hej Anne. Det er godt nok et gammelt indlæg, du har svaret på. Hvis du “roder lidt rundt” herinde, vil du kunne læse her, at jeg endte med en helt anden el-pejs. Ikke fordi jeg ikke ville have omtalte, for det ville jeg, men det var upraktisk i forhold til indretning og disponiple vægge her. Så den jeg fik endte med at kunne stå på en væg, der var helt perfekt, selvom jeg gerne ville have haft en mere traditionel udformning, så er den faktisk okay pæn, hvor den står og passer perfekt til væggen.

   Ved en hurtig gennemgang, kan jeg godt se problemet. Det ser ikke ud til, at Skagen El-pejs føres mere, men at den kun føres som Biopejs nu. Hvorfor ved jeg ikke, men det kunne så være samme problem. Underligt, når de kan få til de andre pejse….Jeg kan ikke hjælpe dig andet end du må ringe rundt og høre, hvad der foregår. Lidt trist, at man skal op i de helt dyre, dyre modeller for at få….Jeg fandt kun en, der reklamere med den og det er i hvid, og den er ikke på lager. Hvis du finder noget, må du gerne melde, for jeg har planer om evt. at få en til soveværelset.

Der er lukket for kommentarer.