R.I.P. Smukke Susanna


Susanna så smukt fotograferet af Nils Rosenkjær på Al Rayyan Racecourse tidligere i år
– brugt med tilladelse

Allerbedst, som jeg lige har skrevet om tabet af to dejlige mænd i sporten, er det meddelelsen om Generalsekretäraren i Fegentri Susanna Santesson’s pludselige bortgang, der møder mig her i dag, da jeg endelig får slæbt mig på Facebook. Jeg må sige, jeg er frygtelig ked af det og rystet. Tænk hvor hurtigt, det kan gå. Det ved vi jo godt, men glemmer nok ofte at huske det.

Selv mødte jeg Susanna 2011, hvor der var FEGENTRI på Klampenborg for første gang i 15 år, og jeg blev spurgt om jeg ville tage nogle fotos i den anledning, og selvfølgelig ville jeg det. Desværre var mit store kamera til reparation lige der, men jeg havde heldigvis mit IXUS som back-up, og det var rigtig godt til det meste, selvom det til actionfotos kom til kort.

Selvom det kun var kort tid, jeg tilbragte med Susanna de dage i 2011, så brændte mindet om hendes dejlige væremåde og hvor hyggeligt vi havde det sig fast. Af samme årsag håbede jeg sådan, at jeg fik mulighed for at møde hende igen. Den mulighed får jeg ikke nu, men er samtidig glad for de dejlige timer vi tilbragte sammen i 2011.

Susanna var ikke blot smuk udenpå og indeni, hun var en ildsjæl, der i den grad vil blive savnet rigtig meget i galopsporten. Og selvfølgelig af hendes familie og alle andre, der kendte og holdt af hende. R.I.P. dear friend.

2 thoughts on “R.I.P. Smukke Susanna

    • Du har helt ret Susanne. Jeg må indrømme, jeg er helt knust, over Susanna’s død. Ikke at jeg kendte hende bedre end så mange andre, men den ene gang, jeg tilbragte tid med hende, satte sig dybe spor og man kunne ikke undgå at holde af hende. Og jeg havde sådan håbet, at se hende igen. Det gør selvfølgelig ikke sagen bedre, at jeg lige har været til bisættelse og at endnu en god og dejlig ven også sagde farvel i mandags. Det er ligesom nok nu.

      Du har ganske ret, vi skal få det bedste ud af hver eneste dag, vi er her. Håber du må nyde dine Påskedage og takker for din tålmodighed med kommentarerne. Det er selvsagt ikke meningen, at alle kommentarer skal ryge i spam og jeg forstår ikke helt hvorfor, det sker, men jeg arbejder på sagen og at blive rask i en yndig forvirring.

Der er lukket for kommentarer.