Dagens gerning

Det var op tidligt i dag og afsted til stalden. Der var Staldrundgang, hvilket betynder, at alle heste på banen vises frem. Man starter i den ene ende og slutter i den anden og i den ende man starter, er der så morgenmad. I vores stald er der selvfølgelig også morgenmad til os, der møder op og ordner heste, deriblandt undertegnede.

Der var nok at se til lige, fra jeg fik smidt cyklen stort set. Hjælpen med vask af haler og striglen heste og sådan gik det fuld fart lige til, det væltede ind med mennesker. Der var dog ikke så mange, som der nogengange har været, og der var da helt specifikt personer, jeg manglede. Synd de ikke kom, for både vores og Søren Jensen’s heste synes jeg personligt så blændende godt ud. Alle var (næsten) dyden i egen høje person undtagen ovensiddende, som lige synes, der skulle en smule opvisning til. Dog ikke så slemt, som for nogle år siden, hvor han formåede at bringe sig selv på forsiden af diverse publikationer. Det gik fint og jeg tror, vi alle var godt tilfreds.

Foto er et mobilfoto for jeg kan ikke rigtig både hjælpe med heste og tage foto (for slet at tale om, at passe på kameraet), og så bliver det altså hjælpe med heste, der vinder. Men lidt har også ret og dette foto illustrerer meget fint en staldrundgang. The Seducer (Pistachio-Working Girl) og trækker Sølvi bliver beundret og ikke mindst fotograferet. Fotografen er banens officielle fotograf Burt Seeger.

Som det ses, var vejret ganske fantastisk og det var dejligt, for det har nogengange været en mere end kold fornøjelse. Nu vil jeg slappe helt og aldeles af og så står den på fødselsdag i morgen.

0

5 thoughts on “Dagens gerning

 1. Pingback: Kold og meget blæsende mandag | deborah.dk

 2. Pingback: Første morgen i 100 år

 3. Det lyder hyggeligt sådan at vise ale hestene frem 🙂 Måske man skulle sige lidt mere om det i lokalradioen så der kan komme fler ned og kikke 🙂
  God søndag og så håber jeg du snart er på toppen igen.

  0
  • Tak skal du have Catarina. Det er faktisk rigtig hyggeligt. Ja, der kunne godt have været noget om det i Lokalradioen. Om der har været skal jeg ikke kunne sige, men jeg kan se, at der sidste år og i år IKKE har været noget i lokalpressen om det, et faktum, der i den grad er for dårligt, når vi kan bruge al den omtale, der overhovedet kan skrabes sammen. Så det vil jeg da påtale. Jeg er heldigvis ved at være oppe igen, og det håber jeg også, du er.

   0
   • Ja tak jeg er ved at være oppe igen og har været på job i dag, uden at blive ekstra træt (de skånede mig så også lidt – gode kollegaer)

    0

Der er lukket for kommentarer.