Indtryk fra gåturen i går

Her er indtryk fra min gåtur i går set gennem kameralinsen. Hold musen over fotos for beskrivelse. Enjoy! Nu skal jeg have noget frokost og på banen, omend jeg er så træt, at jeg næsten ikke orker det. God dag til jer.

0

4 thoughts on “Indtryk fra gåturen i går

 1. Sikke nogle skønne billeder. Nyder også mine gå- og cykelture med kameraet, og fotografere så mange dejlig motiver.

  • Tusind tak Christina, jeg har flere fotos, jeg ikke har fået postet, men det kommer lige straks, eller så snart, jeg har bare lidt mere energi. Den er desværre ikke eksisterende i disse dage, men jeg prøver mit bedste. Jeg har jo to sider, jeg skal prøve at få postet på.

 2. Jeg kunne strax genkende udsigten over Hvidørevej fra Emiliekildebroen. Jeg har været der som barn, og sjældent set det siden, men gadebilleder satte sig fast i erindringen dengang.
  Jeg kan godt lide de sønderbrækkede fliser i indkørslen på Sølystvej. Og tænker iøvrigt “hvordan kan det være at det hele ikke er overgroet af vilde planter?” 🙂

  • Der ligger nogle dejlige villaer, og det er iøvrigt et meget dejligt område. Desværre flytter der nye beboere ind, som ikke mener, vi skal være en grøn kommune med høje træer. De fælder og mishandler træer, så man bliver helt syg indvendig.

   Med hensyn til overgroning – enten er de flittige med lughjernet, har en god gartner eller bruger gift 🙂

Der er lukket for kommentarer.