Træls tirsdag

Dagen i dag har været lidt træls, som de siger derovre. Jeg har været mast, og haft et ikke-samarbejdsvilligt hoved. På trods, er det lykkedes mig at få lavet en del her. De helt almindelige ting, som sætte vaskemaskinen på arbejde, rydde op, vaske op og vande blomster. Mere var bestemt planen, men mit hoved stod helt af, og det hed sofa, hvor jeg faldt i søvn. Vågnede så sent at, jeg måtte ty til en lettere løsning til aftensmaden end planen var, men det var fint nok. Jeg havde heldigvis spist en sund og god frokost.

Aftenen er gået på sofaen med at se Pramms Memorial fra det svenske, hvor jeg havde håbet på bedre for den ene af staldens heste, der var derovre.

Foto er fra en af Emil’s og mine gåture og viser en indpakket Knud Rasmussen på Kystvejen, set fra Strandvejen. Om han også bliver renoveret ved jeg ikke, men hele kystvejen er iøvrigt gravet op til ukendelighed. De ligger så vidt jeg husker nogen rør af en slags. Iøvrigt præger det kommunen ganske alvorligt i øjeblikket, da hovedfærdelsåren Bernstorffsvej også er gravet op. Så jeg er mere end glad for, at jeg ikke skal på job i den anden ende af byen i øjeblikket for alt det, må give forsinkelser for folket.

Egentlig skulle jeg have planlagt og bestilt min tur til London, men sålænge jeg er sløj, har jeg ikke overskud til det, så det må komme, som det nu kan. Imorgen er endnu en dag.

På positivsiden fik jeg “frakke” til min mobil i dag med posten og den passer som fod i hose og jeg siger tak til MyTrendyPhone for god vejledning og service. Nu vil jeg så gå i seng og håbe, at en god nats søvn hjælper på hovedet.

2 thoughts on “Træls tirsdag

  1. Smukt billede! Det er da altid noget. Jeg kan godt se at det var en træls tirsdag, vi har vel alle vores gebrækkeligheder, når vi ikke er så unge og raske mere.

    Jeg er faktisk glad bare jeg kan vaske, vande blomster og få noget ordentlig mad – men heldigvis kan jeg som regel også klare et par timer i haven. God bedring, Deborah!

    • Tak Donald, du prøver altid at trøste! Ja, det har vi vel, men alligevel ikke helt ligesådan som jeg. Men du har ret, jeg er da også glad for det, jeg kan. Der er rigeligt med alternativer, at henvise til, hvis man får for ondt af sig selv. Det har jeg nu ikke haft og har heller ikke nu, men jeg konstaterer bare, hvordan dagen har været. Og den eneste grund til, at det er træls, er jo fordi, jeg har så meget, jeg gerne vil. Jeg når det nok.

Der er lukket for kommentarer.