Hede drømme i en kold tid

Jeg går og venter på en levering – det er min el-brændeovn ovenfor. Egentlig havde jeg planer om en anden model, men det blev så af mange, mange grunde lavet om. Denne model kan stå på en anden væg, hvor jeg oprindeligt gerne ville have min ovn/pejs stående, men jeg fandt ingen der passede.

Nu viste det sig noget nær umuligt, at få leveret den anden jeg egentlig havde tænkt – ihvertfald nu, og så gik de kundevenlige S-H-O-P.dk (eksistere ikke længere) i aktion og fandt denne model til mig. Den var lidt dyrere, men jeg fik lidt rabat for alt besværet (det kan vi lide) og den skulle gerne være undervejs til dem. Så snart de så har den skriver de til mig. Og så er der ikke langt hertil.

Lige i disse dage ville det være ren fryd at have den. Det er simplethen pissekoldt for nu at sige det mildt. De termostrømper, jeg troede, jeg skulle ligge væk, er på kontant stand-by og så snart jeg får smidt dem for en kort bemærkning, kan jeg da finde dem frem hurtigere end lynet igen.

En dejlig fyr til at varme mig, var selvfølgelig også en løsning, men da han glimrer ved sit fravær, må jeg væbne mig med lidt tålmod, og håbe den er lige om hjørnet den her ovn.

2 thoughts on “Hede drømme i en kold tid

  1. Ja, det er dælme koldt også for årstiden. I går tændte vi da også op i brændeovnen, bare sådan lige for at tage det råkolde.

    Tak for din kommentar og gode ønsker for min mor, på min blog. 🙂

    • Jamen altså, vi er næsten midten af maj! Det er da helt vildt, så koldt det er. Jeg håber, den kommer lige om hjørnet den ovn, især, hvis det bliver sådan ved. Det er dejligt at have den mulighed, både som nu, hvor det bare er ekstra koldt for årstiden og til vinter som supplement.

      Selvtak for kommentar, jeg har jo en far, der også lige har været på den.

Der er lukket for kommentarer.