London here I come!

Dagen i dag blev så den, hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at få bestilt billet til London. Min søde veninde derovre, er klar til at modtage mig og alt er klappet og klart – eller sådan da, jeg skal jo lige pakke også, men det er der også råd for.

Elsker hele processen med at planlægge og klargøre, men jeg får også rejsefeber, hvilket er helt åndssvagt, for jeg klarer mig jo fint, når det først er. Når jeg kan klare mig i byer som New York og Berlin, så kan jeg helt bestemt i London, hvor jeg har været en million gange før. Det er godt nok ca. 15 år siden sidst, hvis ikke mere, men sproget er da det samme og det kan jeg altså godt. Så pjat med mig.

Glæder mig til at se og ikke mindst også fotografere i London, for det bliver med helt nye øjne, jeg gør det, og det bliver en kæmpe fornøjelse også. Og selvfølgelig at se min søde veninde, jeg ikke har set længe. Derudover har jeg allerede lavet aftaler med to andre venner om at mødes derovre. Det bliver bare godt.

Der skrives lister i lange baner om steder, der skal besøges, mad der skal spises og uha, det bliver dejligt!! Fotos, er lånt hos Wikipedia, nu når jeg ingen har selv endnu!

0

4 thoughts on “London here I come!

  • Hejsa, det bliver rigtig dejligt. Jeg glæder mig også. Håber også I har en dejlig Pinse. Knus D

 1. For fanden da Deborah… Jeg er bare så glad på dine vegne over at den tur nu bliver til noget, og så er jeg naturligvis rødglødende af misundelse hihi. Jeg er syg efter en tur på National Gallery, efter at købe et nyt puslespil af kunst derfra. SYG efter en tur i sidegaderne fra Oxford Street og et gensyn med Paddington kvarteret som er det jeg kender næsten som min egen baglomme og endda bedre en Rødby! Åhhh det bliver så skønt for dig altså og husker du det, så send mig en tanke når du går rundt og indsnuser dufte og oplever foråret derovre.

  Knuuuus

  • Kære Henriette
   Du kan tro, jeg har tænkt på dig i den forbindelse, for jeg ved jo, du er lige så tosset med London som jeg selv er. Måske vi kan komme så langt på et tidspunkt, at vi kan tage en forlænget weekend sammen. Det kunne være så hyggeligt. Du kan tro, jeg også glæder mig og jeg takker for, du skriver, og glæder dig på mine vegne. Jeg skal snuse og indånde og sende dig mange tanker, det lover jeg dig.

   Knuuus tilbage til dig!

Der er lukket for kommentarer.