Pinsebekymring

´

Søndagen er mest gået med at ordne fotos. Min store bekymring er, at jeg simpelthen af helbredsmæssige årsager kommer til at skære ned på det. Jeg kan simpelthen ikke holde til det, og mit hoved står helt af, når jeg skal ordne fotos så længe, som det kræves for bare at være nogenlunde “med”.

Men realiteten er, at jeg er så helt og aldeles lysår fra at være med. Jeg har hundrevis, hvis ikke værre antal fotos liggende, der skal ordnes – ikke bare heste, men helt generelt fra min tur til Berlin og den fra Cambridge også bare for lige at nævne lidt. Jeg tror simpelthen, jeg er nødt til at slå bremserne i med hestefotograferingen, for at prøve at komme lidt med og ikke gå til af stress over alt det, jeg har liggende. Det skal nemlig ikke være stress, men en fornøjelse.

Nu vil jeg glæde mig til min tur til London og til at fotografere også, og så må jeg tage det op igen, men hovedet er bare ikke godt, og der er intet, jeg kan gøre ved det – desværre!

I morgen står den på pakning og så kommer min veninde til middag – så nu vil jeg ikke tænke mere i fotos. Rigtig god Pinse til jer!

4 thoughts on “Pinsebekymring

 1. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor mange billeder du sådan går og tager, men jeg forstår ikke at du tit skriver at du mangler at “få ordnet dem”. Hvad mener du med at få dem ordnet?
  Når jeg tager billeder, og kommer hjem med et ordentligt læs, så kikker jeg dem hurtigt igennem og kassere dem som ikke er lige i øjet, det tager ikke mere end små 10 min, for ca. 100 og derefter tager jeg endnu en tur og gør det samme. Derefter er der ikke ret meget mere der skal ordnes ved dem, andet end at gøre de billeder der skal på bloggen mindre i størrelse så de kan komme online. Det er det hele og det tager mindre tid end at skrive et lille indlæg. 🙂

  PS: Tror du skal kikke i spam mappen igen igen, for der ligger vist en kommentar et eller andet sted fra mig. Faktisk synes jeg at dit spamsystem er ret ringe, når jeg hver gang ryger i.

  • Nej, det gør du så ikke. Når jeg tager fotos på banen, er det reglen snarere end undtagelsen, at jeg tager mindst 500 fotos på en dag. Når de så er grovsorteret, kan der sagtens være fotos, der umiddelbart ser ud til ikke at kunne bruges, men ved lidt redigering kan blive et strålende foto. Det er meget anderledes, at tage ting, der står stille end at tage heste, der løber med 60 km i timen kan jeg forsikre dig. Når jeg så har ordnet fotos, skal de også på bloggen, og facebook, og der skal skrives, hvem der er på fotos. Det ved jeg så heldigvis som regel, men nogengange skal jeg også slå hesten op, for at få oplysninger etc. Derfor tager det mere end de 10 minutter, du bruger.

   Med hensyn til spamsystemet, så ved jeg ikke, hvorfor det smider alle i spam. Jeg må undersøge det nærmere, og måske skifte. Men som nævnt, sålænge, jeg måske får 5 kommentarer på en uge, og jeg, som jeg også har skrevet på facebook tjekker hver dag, så synes jeg problemet er til at overse. For jeg får intet spam af den dårlige slags overhovedet.

   • Ok, så gør vi det forskelligt – men sådan er vi jo også forskellige. Jeg redigere aldrig nogle som ser ud til at være dårlige, i håbet om at få noget bedre ud af det – de bliver kasseret med det samme. Nu er det ikke alle mine billeder der kommer på FB eller jeg blogger om, da jeg ikke har samtykket til det fra dem jeg er ude og fotografere. 🙂
    Fortsat god arbejdslyst og Pinse.

    • Nemlig 🙂 Det er skam heller ikke alle mine fotos, der havner på bloggen eller Facebook. Men hvis folk er offenlige steder, så behøver jeg jo ikke deres sammentykke. I privat regi, er det selvfølgelig noget helt andet og også derfor de ikke havner der ofte.

Der er lukket for kommentarer.