Det føles som fredag

Kender I det, at det føles som weekend? Sådan har jeg haft det hele dagen, og det er ikke gået over. Jeg ved altså godt, det kun er tirsdag, men følelsen er den samme. Pyt, det er vel ikke det værste, at være i weekendmode. Måske det er fordi, det er Sankt Hans? Ikke at det har gjort den store forskel for mig. Jeg har bare hygget mig her, med lidt mad og nu sidder jeg så her. Derudover har jeg fået brugt den dyre scrub og creme, jeg købte i England, efter et dejligt bad. Som jeg var inde på på Facebook, der er stort set intet så godt som et bad.

Fotos er også taget i England, i Islington i kvarteret rundt om min veninde, og er en Jasmin, men lige hvilken art ved jeg så ikke, men den duftede himmelsk hver gang jeg gik forbi den på vej til hovedgaden.

Udover gåture som snart har slidt mine ben op, så sker der ikke så meget. Som regel er jeg heldig, hvis jeg orker at få et bad også, og så sover jeg. Hvis ikke det, så prøver jeg at holde skidtet fra dørerne her.

Med hensyn til min far, så er han d.d. blevet flyttet til genoptræning/evaluering på et ældrecenter
her i nærheden. Så som han siger, ukrudt forgår ikke så let. Men det bliver en far med konstant behov for ilt i fremtiden, uanset hvordan vi vender det. Men jeg skal besøge ham dernede tordsdag, så må vi se, hvordan. Håber I har en god aften.

4 thoughts on “Det føles som fredag

 1. Kære Deborah. Sikken smuk jasmin, jeg kan næsten fornemme “duften” Du er bare en knag til at tage foto. Det er vi mange, der har glæde af……………
  Herligt, din Far er kommet til genoptræning. Hils ham mange gange fra os her på Falster. Var faktisk forbi “huset” i Horbelev i søndags. De små drenge skulle spille fodboldstævne derover. Fantastisk, hvad de kan få op og stå derover. Det gør mig rigtig glad…………
  Sankt Hans fejrede vi i Bangs have i Maribo. Super god og flot aften sammen med hyggelige mennesker.
  God dag fra “Mig” på Falster………….

  • Kære Karin

   Tusind tak, for de pæne ord, om mine fotos. Jeg nyder jo at tage dem, så hvis andre også har glæde af, er det jo en bonus.

   Jeg skal hilse ham næste gang, jeg besøger ham. Nu har jeg lige været i dag.

   Det lyder hyggeligt med et fodboldstævne. Dejligt de gør, hvad de kan for at holde liv i byen.
   Jeg var bare her Sankt Hans, men det har jo sine årsager. Ikke at jeg var inviteret ud til noget eller noget. Godt I havde en god aften.

   Jeg håber også, du har haft en god dag.

 2. Kæreste Deborah

  Det gør mig ondt for din far at han må leve med ilt, det må være svært for ham, han har jo en høj alder trods alt. Jeg ved det jo fra mig selv, lever med ilten 24 timer i døgnet, man bliver hæmmet en stor del. Dog blir man efterhånden ekspert til at kringle tingene så man kan komme rundt, komme ud med ilten som fast følgesvend… Og det vil din far også komme til.

  Ønsker både dig og ham alle mine bedste ønsker om et godt helbred.

  KH Helle

  • Kære Helle

   Far var ikke på ilt i dag, og kan nu godt få luft. Det håber vi, han bliver ved at kunne og ikke skal på ilt. Grunden til jeg skrev det var, at det mente de, han ville få behov for, men lige nu har han ikke. Så det er MEGET positivt. Jeg besøgte ham i dag, og han har det godt, men han er mast og dødsenstræt og det er der dælme ikke noget at sige til.

   Tusind tak for dine gode ønsker både til ham og jeg. Det sætter jeg stor pris på.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.