Weekendhilsen

Så ramte vi weekend – igen var jeg lige ved at sige! Tiden går alt for stærkt,og jeg halter bagefter, så godt jeg kan.

I ugen der er gået, er min far kommet på et genoptræningscenter, og så må vi se, hvordan og hvorledes. Selv er jeg ved, at være over grænsen for, hvad jeg kan magte, men det kommer der en løsning på snarest.

I morges kunne jeg dårligt gå. Heldigvis er det sjældent, jeg har de der voldsomme smerter i hoften, men i dag var det helt, helt galt. Så galt, at jeg måtte have de stærke, stærke piller i sving, og så kan jeg så blive smådårlig af dem også. Så det er sådan lidt pest eller kolera, at tage dem. Men i dag gjorde jeg så. Det betød så også, at jeg sov det meste af eftermiddagen.

Foto er af to smukke murstenshuse, Emil og jeg kom forbi i dag, og en forhave, der rent faktisk er det, en forhave bør være – en have og ikke en parkeringsplads eller en gold fliseørken. Det vinder desværre fremmarch, ligesom folk helt har glemt en tradition for smukke murstenshuse i Danmark. De skal med fandens vold og magt enten vandskures eller pudses til ukendelighed og meget, meget ofte er det gyseligt. Disse to uspolerede perler mødte jeg dog i dag, men tro mig, de skal nok blive ødelagt henad tid.

Efter jeg havde gået aftenturen med Emil, fik mens det endnu var godt vejr ryddet op på mine altaner, vandet blomsterne der, og plantet lidt om og fejet. Det var skønt at få gjort og så lavede jeg en gang, “hvad køleskabet bragte” med nudler til. Nu sidder jeg så her, godt og vel brugt op, men jeg ville ikke undlade at ønske jer en god weekend.

2 thoughts on “Weekendhilsen

  1. Meget pudsigt du skriver om problemerne med din hofte. Lige pt giver min venstre hofte og mit bækken mig mange smerter. Jeg har tid til røntgen d. 9. juli i Sundhedshuset i Nakskov og efterfølgende tid hos ortopæd kir. den 10. juli. Håber dog igen at kunne “nøjes” med en blokade og vente med operation nogle år endnu. Sidste blokade fik jeg for ca. 3 år siden, og den har hjulpet mig rigtig længe………….. Pt må jeg også tage af de stærke smertestillende, hvilket jo giver andre begrænsninger i dagligdagen.
    Jeg håber, det går fremad med din Far…………. Og Emil, ja han stor trives nok i dit selskab, tænker jeg. Pas på dig og rigtig god bedring herfra “Mig”

    • Ja, jeg er virkelig plaget i hofterne i øjeblikket. Efter en lang dag nu her, har jeg bare ondt, kan jeg love dig. Og nu er jeg så pisket til, at gå ud med Emil igen, fordi vi kun lige gik kort, da jeg kom hjem. Og han skal jo have gjort, det han skal. Med hensyn til far, så går det ihvertfald nogenlunde. Jeg skal besøge ham i morgen, så må vi se.

Der er lukket for kommentarer.