Weekend nok engang efter en hård uge

IMG_7041opt2_Gåtur100615

Ja, jeg undskylder den lidet fantasifulde overskrift! Det kan være svært at blive ved, at finde på. Og faktum est. Det har været en hård uge. Min kære fader og jeg var på tour forleden, og at sige det var en Tycho Brahe’s dag, forstår næsten ikke. Jeg skal spare jer for detaljerne af mange årsager, men den i sig selv var nok til at slå bunden ud af mig.

Det korte af det lange blev, at jeg blandt andet kørte far til lægen for at tjekke hans blodprocent, som ikke overraskende viste sig at være alt, alt for lav. Derfor var far (igen) en tur omkring hospitalet og få et par poser blod og har det så igen væsentlig bedre.

Til gengæld begynder mit helbred så nu at kunne mærke alt det her, og jeg måtte en tur forbi lægen også i går. Det fik jeg så ikke meget ud af, og må have fat på min egen som kommer fra ferie mandag. Suk! Utroligt, det skal være så besværligt, men sådan er det. Han kender ikke mig og mit underlige helbred, og så er det som at slå i en dyne. Never mind, godt det kun er få dage, men jeg har et øje, der gør rigtig ondt, og det er som om, der sidder noget i kroppen, uden jeg sådan kan sætte en nøjatig finger på det. Men jeg sov til klokken næsten 13, så noget er der i gære.

Jeg tuller rundt og får ordnet ldit småting hist og pist. Lige nu vil jeg vandet mine blomster og se en dokumentar, jeg har optaget om, hvorvidt størrelsen har noget at sige. På hvad? Ja, det vil jeg lade dig selv tænke dig til! Men den her fyr tror ihvertfald, det har meget at sige, så meget kan jeg dog afsløre.

Senere på dagen skal jeg se Svensk Derby og i morgen er der løb, hvor verdens bedste igen skal løbe. Jeg var iøvrigt i stalden i går og vi gik en lille tur. Han kan altid løfte humøret og æblekys fik jeg også. For nu vil jeg ønske jer en dejlig weekend, og så håber jeg, at jeg får postet lidt hist og pist snarest. Jeg skal huske at sige, at selvom jeg ikke lige har fået gjort, så arbejdes der på fotos i kulisserne både fra Londonturen og fra løb. Men jeg kan ikke mere, end jeg kan desværre.

Fotoet er fra en af de mange gåture, og er på Emiliekildevej (Og ja det er vejen, hvor Marie og Joachim bor, men spar dig at køre forbi, kun af den grund, for du kan intet se fra vejen alligevel). Bortset fra lige det faktum, er det bare en dejlig vej, at gå tur på. En yndlingsbil (ikke så meget lige den model, men dog) Jaguar, og i baggrunden en ejendom, der betyder rigtig meget for mange i Galopsammenhæng, da der førhen var galopstald der. Damgården, som nu er boliger.

2 thoughts on “Weekend nok engang efter en hård uge

 1. Kæreste Deborah

  Det gør mig ondt for din far og for dig, at I begge har det skidt, men godt din far fik lidt blod, det kan få enhver til at blomstre en smule op, men hold et øje med ham… for en sikkerheds skyld.

  Jeg er så ked af det på dine vegne at du har det skidt, og at du bliver ved med at have det sådan. Jeg håber du snart kan få en smule lysning/ordning på det. Og jeg håber at du kan få en dejlig sommer ud af det trods alt.
  Sender dig tusindvis af gode tanker og ønsker kære ven, i håbet om at de rammer dig og kan hjælpe dig en smule på vej.

  Mange kærlige hilsner
  Helle

  • Kæreste Helle

   Tusind tak for gode ønsker til far og jeg! SÅ skidt har jeg det nu heller ikke, men det kunne være bedre. Hvis det ikke bliver værre, skal jeg ikke klage. Jeg prøver indimellem prøvelserne, at nyde sommeren. Også tusind tak for det søde online-kort, du har sendt mig, det var utroligt sødt af dig og varmer meget i en tid, der er hård, det skal ingen hemmelighed være.

   Håber også det bedste for dig nu og for fremtiden med din situation, som heller ikke er let. Måske når vi kommer lidt ovenpå igen, vi skal have en kop kaffe en dag.

   Mange kærlige hilsener D

Der er lukket for kommentarer.