København tur/retur

IMG_1575opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1579opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1590opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1591opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1595opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1598opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1601opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1607opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1603opt2_KøbenhavnTurist

Klik nedenfor for mere:

IMG_1612opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1620opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1624opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1637opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1641opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1651opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1655opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1660opt2_KøbenhavnTurist

IMG_1668opt2_KøbenhavnTurist

Det gode vejr indbød til, at der skete noget i dag. Jeg vågnede klokken 10.30, og var træt, men det lykkedes mig, at hive mig op ved hårrødderne og komme ud af døren. Først kørte jeg til Hellerup og fik fornyet mit togkort. Inden jeg tog afsted, havde jeg kun et mål med turen, og det var Central Hotel & Café., som jeg har haft lyst til at se længe, og nu skulle det være.

Jeg vil tro, at det meste af København var valfartet Nordover. Jeg så ihvertfald bevis på det, da jeg cyklede mod strømmen på Strandvejen. Også toget var rimeligt tomt, men det var bare rart. Jeg stod af på Vesterport og cyklede ned til Central Hotel & Cafe, som ligger i Tullinsgade, som er lige efter Codanhus på modsatte side. De praler med, at de har byens bedste kaffe. Det vil jeg gerne tro, og tager jeg efter den milkshake med vanillie og espresso, jeg fik, så er jeg slet ikke i tvivl. Den var bare god, især når man var varm efter cykelturen. Pigen der ekspedierede, var bare så sød og venlig, og gjorde oplevelsen endnu bedre. Tak for det, og dejlig shake. Der skal jeg bestemt ind igen. Har du ikke været der, synes jeg, du skal kigge forbi, mens vejret er godt.

Da jeg havde siddet der lidt og nydt det dejlige vejr og drukket min shake, tog jeg videre ned af Værndamsvej og Vesterbrogade, over Rådhuspladsen, ned af Vester Voldgade, og så bagom af alle de små sidegader. Nu jeg var derinde, ville jeg lige høre, om min veninde ville med ud og have en drink. Det ville hun, og så susede vi over på La Hacienda, som efterhånden er blevet et stamsted, når vi er sammen. Og det er også et dejligt sted, at sidde. Lige da vi kom, var der ikke ret mange, så det var god timing, for da vi gik, var der helt fyldt igen, som der som regel er. Vi fik et glas Rosé hver og så bestilte jeg tacos også. Til gengæld havde jeg cyklet og gået hele dagen og cyklede også baglæns til Østerport St. På vejen gik jeg igennem Garnisons Kirkegård. Faste læsere vil vide, at jeg godt kan lide at gå på kirkegårde. Det var dejligt med lidt skygge fra de smukke gamle træer, og Ambasadebygningerne ud mod gaden. Blandt andet den amerikanske, som sørger for, at man er nøje overvåget.

Sidste stræk var med toget hjem, og jeg var træt til sidst. Men jeg er glad for, at jeg tog mig sammen og kom afsted. Nu vil jeg gå i seng, så jeg er frisk til et smut i stalden imorgen. Håber jeres søndag har været fyldt med dejlige oplevelser også.

2 thoughts on “København tur/retur

  1. Pingback: Travl torsdag uge | deborah.dk

  2. Pingback: En rigtig mandag | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.