Toldboden Copenhagen Classic

IMG_4827opt2_BilerpåToldboden

IMG_4828opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4829opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4836opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4840opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4846opt2_ToldbodenCphClassic

Læs mere og se flere fine biler nedenfor:

IMG_4849opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4857opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4860opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4863opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4866opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4871opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4886opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4891opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4893opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4894opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4897opt2_ToldbodenCphClassic

IMG_4914opt2_ToldbodenCphClassic

Jeg havde ikke opdaget dette lille tilbagevendende event, før tidligere på året. Det blev straks bestemt, at det skulle være målet for en udflugt i løbet af sommeren. Som den faste læser vil vide, har jeg haft nok at se til med en syg far, over denne sommer, så det er ikke blevet til noget.

Nu er der heldigvis faldet noget ro over det, og eftersom vejret bestemte sig for igen tirsdag (også mandag), at vise sig fra sin smukkeste side, som det ses.

Jeg cyklede derind og det er sådan en 10 km’s tur og det var skønt i det fine vejr. På hjemturen cyklede jeg til Østerport og tog toget.

Min veninde ville jeg egentlig have haft med, men igen blev vores planer lidt saboteret, hvilket de også gjorde sidst, vi skulle ses. Ikke at der lå en aftale om dette, men stadig.

Hvad der ikke var af smukke biler, den ene mere blank og fin end den næste og i alle former, farver, årgange og det hele. Der var en imponerende omsorg for detaljer i flere tilfælde og selvom jeg var alene afsted, faldt jeg i snak med nogen af de flinke deltagere, og en sød tjener i baren (jeg synes, jeg fortjente et glas vin, nu jeg endelig var kommet derud – til advarsel er de ikke billige!). Og hvad kan man ønske sig mere, end smukke biler, en fantastisk udsigt og et kølig glas vin på sådan en smuk aften? Det var svært at finde på noget.

Tak til alle, der var venlige og imødekommende overfor en ny besøgende. Det bliver ikke sidste gang, jeg tage et smut derind. Hvis du skal nå derind skal du snart skynde dig, for der er kun åben september ud. Læs på nedenstående links. Jeg skal smide et link til resten af fotos her, når jeg når så langt. Hold musen over fotos for min tekst.

Toldboden Copenhagen Classic

Toldboden Copenhagen Classic på Facebook

Toldboden Bar og Restaurant

IMG_4931opt2_ToldbodenCphClassic