En kliché udi fotografering


IMG_6851opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6872opt2_DyrehavenMorgen

IMG_6887opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6890opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6921opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6942opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6948opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6959opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6961opt2_DyrehavenTidligMorgen

IMG_6980opt2_DyrehavenTidligMorgen

Min veninde, havde sagt til mig, at nu måtte jeg altså komme ud og se kronhjortene og ikke mindst tågen over sletten tidlig morgen. Så det tog jeg mig sammen og gjorde her i dag. Det var en dejlig tur bortset fra, at jeg klovn havde taget for små sko på og kom hjem med våde fødder. Så dum kan man være, men jeg fik som det ses fotograferet kronhjorte også brølende.

På min tur rundt var jeg så heldig at møde mange af mine galop og staldvenner, så det var rigtig skønt oveni, at det var en fantastisk smuk morgen. Men varmt var det ikke. Jeg havde for første gang mine termostrømper på.

Efterfølgende var jeg i stalden med forsyninger af guf til Kickermusen og som tak fik jeg de dejligste våde kys. Så var dagen ligesom fulendt og jeg fik selvfølgelig hilst på alle dernede også, hvilket altid er en bonus.

Vel herhjemme igen fik jeg noget mad, ordnede disse fotos og så måtte jeg kapitulere. Jeg kunne simplethen ikke holde mig vågen. Og så er jeg iøvrigt lige vågnet for en time siden!! Så nu vil jeg smutte i seng igen, og så er der endnu en forhåbentlig dejlig dag i morgen.

4 thoughts on “En kliché udi fotografering

 1. (Blev ved med at få en fejl da jeg ville sende hilsen…prøver lige igen)
  Hej Deborah,
  Jamen tak for besøget på min webside ; )
  Jeg forstår dig udmærket mht. de mange mennesker, er heller ikke så vild med det. Trist Hubertusjagten ikke længere sendes på tv. Tak for tippet,… Jeg har faktisk været på Galopbanen, hold op der er fart på! ; )
  Hvis du tit kommer i Dyrehaven/Galoppen (eller andre sjove steder) og du samtidigt tager lidt billeder har jeg et tip. Du kan nemlig lave din egen fotobog hos Pixum.dk Jeg har selv lavet et par bøger og det er faktisk hyggeligt at sidde indendørs og rode med det især’ også nu, hvor man går det kolde tid i møde. De kan jo også bruges som julegaver ; )

  Hilsen
  Bent

  • Jeg forstår ikke det med fejl…, men det lykkedes da heldigvis til sidst. Selvtak for besøget. Ja, det er meget trist, at vi ikke må se Hubertusjagten i TV mere. Med hensyn til Galopbanen – ja der er knald på. Jeg er helt klar på fotobøgerne. Jeg gør det p.t. mest i kalendre. Jeg har alt, alt for mange fotos til bøgerne. Men tak for, du sagde uanset. Jeg har rigeligt at gøre med at få redigeret de fotos, jeg har liggende. Der er nogle der er år tilbage stadig. Jeg er nødt til at skrue ned (det har jeg desværre sagt ofte nu).

   Hyggeligt med en hilsen (faktisk to), du er altid velkommen. Og rigtig god weekend.

 2. Jamen godt du kom afsted, for du fik da nogle go’e billeder i kassen! Har selv været der mange gange med mine tunge kamera linser og nappe lidt billeder samt, set de mange flotte heste når der holdes Hubertusjagt
  Take care
  Bent

  • Tusind tak Bent, jeg elsker Dyrehaven. Og jeg er også glad for, at jeg kom afsted i sidste øjeblik for de brølende hjorte ihvertfald. Hubertusjagt, er spændende – jeg har også været derude for nogle år siden og fotografere, men jeg kan næsten ikke kapere alle de mennesker. Og så har jeg villet afsted, nogle gange, og så har vejret været skidt og trist og så gider jeg altså ikke. Har været forbi og se dine fotos derude fra, de er også vældig gode.

   Du skulle prøve en tur på Galopbanen en dag, hvis du er til flotte heste. Jeg har en side, med fotos taget der.

Der er lukket for kommentarer.