Elisabethtown (2005)

Jeg så den her kom forleden, og optog den. Den er med, hvad jeg lige så i teaseren med Orlando Bloom og Kirsten Dunst, og så skal det gå meget galt for det ikke er seværdigt.

Her til morgen så jeg den så, og som en bonus var en anden absolut favoritskuespillerinde med – Susan Sarandon.

Det viste sig, at være et dejligt bekendtskab hele vejen rundt, og jeg kan kun anbefale den.

Plottet er Drew (Bloom) forårsager et megatab for sit firma og bliver fyret. Han beslutter så, at tage livet af sig, men bliver meget belejligt afbrudt af en vedvarende ringen af sin telefon. Det er hans søster (Judy Greer), der fortæller at deres far er død, og han må hente ham i Elizabethtown.

Og så skal jeg ikke røbe mere, men bare sige, at det er en film, der både er komisk og alvorlig og på en fin måde faktisk er alvorlig uden at være det ret længe ad gangen. Den forstår antydningens fine kunst, og får alligevel sparket nogle meget fine pointer igennem. Og så er skuespillet fabelagtigt.

Skulle du alligevel have lyst til at se en film, kommer den igen her i eftermiddag klokken 17.25 på TV3 Puls.

3 thoughts on “Elisabethtown (2005)

 1. Hej Deborah

  Jeg forsøgte at se den iaftes men nej, jeg faldt fra den flere gange synes den var uendelig kedelig. Plottet fangede mig ikke desværre. Den havde ellers alle muligheder i sig synes jeg da jeg læste om den. Men nej…. jeg ved med mig selv at når jeg sidder og ser en film der ikke fænger hos mig at så kan jeg ligeså godt opgive den helt.

  Nå men der er så mange andre gode film som fænger hos mig så skidt med at en enkelt ikke gør det.. Jeg håber bare at den fænger hos dig ven.
  God fornøjelse med at se den.

  Mange kærlige hilsner
  Helle

  • Helle, det var da ærgerligt. Men som du siger, man kan kun prøve. Du har ikke læste rigtigt, for jeg har set den, og var meget begejstret for den.

   Kender godt det med, at det skal fange, og det nogengange ikke gør. Til gengæld har jeg også oplevet, at det kan være et spørgsmål om timing, ihvertfald når vi taler musik. Noget jeg første gang ikke kunne lide, er så senere blevet yndlingsmusik.

   • Haha ja jeg må have læst forkert…. men skidt med det, så kommer der i stedet en hyggelig dialog ud af det… 😉

    Jeg har det sådan, at når noget ikke fænger det være sig film/bog/musik ja så lukker jeg af mentalt, og kan ligeså godt lade være med at fortsætte. Det kan så godt være jeg om noget tid kan se filmen men jeg tror det næppe.

    Jeg glider af på ting der ikke fænger mig med det samme eller ret hurtigt, så bliver jeg ukoncentreret og så begynder jeg at lave overspringshandlinger/ting, og så kan jeg ligeså godt opgive… 🙂

    Kærlige hilsner
    Helle

Der er lukket for kommentarer.