Hængepartier, helbred & weekend

Det slæber af som man siger, her hos mig. Ikke at jeg er under dynen som sådan grundet helbredet, men jeg har været på antibiotika nu i 10 dage ca. og skal stadig været nogle dage endnu. Som vides har jeg ikke for mange kræfter i forvejen, så at tilsætte trætheden fra indtagelse af antibiotikaen, er altså lige lovlig meget.

Hængepartier har jeg, så jeg kan sælge ud af dem, og jeg har har oveni også haft rigeligt at se til på det seneste. Noget min egen skyld og noget påført mig af udefrakommende ting. På den gode side, har bilen været til syn og gled lige igennem, dog efter den havde fået nye bremseskiver- og klodser, men det er ikke andet end, hvad man skal forvente. Derudover var der intet at bemærke.

Ellers har jeg slæbt mig i stalden og prøvet at være lidt til gavn, hvilket så er lykkedes i større eller mindre grad – i går slet ikke stort set, og jeg måtte gå hjem til sidst, så træt var jeg. Når jeg så har været dernede, er der ikke et gram energi tilbage, og jeg går oftest ud på sofaen. Talte jeg noget om nogle hængepartier? Ja, det gjorde jeg, og som det går, så er der lige nøjatigt intet sket. Hverken her på computeren, hvor jeg også gerne vil en masse eller herhjemme, hvor jeg har ting, som har skullet laves siden før jeg tog til London. Men som I nok husker, kom jeg ligesom hjem til en far, der har været syg hele sommeren. Heldigvis er han glad og stabil nu.

Nu er det endelig lykkedes mig at få skrevet lidt her og også herovre. Det er da første gang i længere tid, at jeg har formået begge.

Vejret er blevet til efterår, og det er koldt nu. Jeg har frosset med anstand i dag, og varmen kom på også herinde i “kontoret”. Fotoet er ikke fra i år, for så langt er vi ikke helt endnu. Det er fra Dyrehaven og fra slutningen af oktober sidste år.

For nu vil jeg ønske jer rigtig god weekend. Min kommer til at foregå på banen i morgen, hvor verdens bedste Kicker skal løbe, og det vil jeg jo ihvertfald ikke gå glip af. Måske ses vi?

2 thoughts on “Hængepartier, helbred & weekend

 1. Kæreste Deborah

  Sikke noget med dig igen nu, jeg bliver bekymret for dig ven når jeg læser dette, kan du nu sørge for at passe på dig selv og ikke drive rovdrift på dig og dit helbred ven…

  Jeg ved godt du har ting der ligger men skidt med det det løber ingen steder ej heller vi andre der læser med her…

  Sender dig en masse gode tanker og ønsker om snarlig bedring søde ven…

  Kh Helle

  • Kære Helle

   Tak for din omtanke og omsorg, men det er ikke så slemt, som det lyder. Jeg er okay, men du har da ret, jeg skal passe på mig, og jeg har haft for travlt på det seneste, og det ved jeg jo, kan straffe sig. Nej, jeg er nødt til at sige “pyt” med alt det, der ikke bliver lavet. jeg skal også have styr på mit hjem og det kommer altså nu lige i første række lidt. Det er desværre eller heldigvis afhængigt af, hvordan man ser det, let at bliver distraheret hertil.

   Tak for gode tanker, dem kan man aldrig få for mange af. Håber også du er okay?

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.