Farverig søndag

Siden jeg var der sidst og se slottet indeni, var planen, at jeg skulle op og se parken (eller noget af den). Det havde jeg så bestemt, skulle være, når efterårsfarverne kom frem. Det må man jo så sige, de er nu. Ved lidt debatteren med mig selv, nåede jeg frem til, at hvis jeg skulle nå det inden alle farver og blade var væk, og mens vejret var godt, var det vist i dag. Så jeg tog afsted.

Dog blev jeg noget betænkelig, da jeg nåede Hellerup St., hvor det begyndte at dryppe, blæse op og i det hele taget tegnede det ikke godt. Men når jeg kiggede nordover, så det lysere ud og jeg tænkte, at jeg var nødt til at prøve og håbe det bedste, og som det ses – det betalte sig.

Vel hjemme har jeg lyttet en lydbog, jeg begyndte på i går som faktisk er god. Den var også i ørerne i toget og så har jeg ordnet fotos. Jeg har jo både fra i går og i dag. Nu hedder det stald i morgen og så er de næste dage helliget projekterne og andre gøremål. Og selvfølgelig også afslapning, ellers hænger det ikke sammen, sådan er det.

3 thoughts on “Farverig søndag

 1. Pingback: Ikke helt, men så allligevel… | deborah.dk

 2. Kære Deborah

  Endnu en gang smukke fotos fra din hånd, man bliver så glad når man ser dem synes jeg. Du kan det der med at fange et motiv og få det ned på billederne, det er imponerende at du har den evne. Tak fordi du deler dine smukke billeder.

  KH Helle

  • Kære Helle

   Tusind tak for de søde ord. Er altid glad for en hilsen, men selvfølgelig endnu mere en sådan og den luner ekstra i dag. Det glæder mig, at du og andre har glæde af mine fotos.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.