Advent og mørke

IMG_8579opt2_Adventsstage

Det er vinter, 1. søndag i advent og mørkt, mørkt og trist udenfor. Hvis det så bare kun var udenfor, så var det fint nok. Her er ikke som sådan trist, det er bare mig, der sænker standarden. Jeg fik lavet en masse i går, men i dag kniber selv den mindste smule, og jeg er svimmel som var jeg ombord på en gyngende skude. Der er ikke meget, der er værre end svimmelhed – ikke i min bog ihvertfald.

Alt det Julepynt, jeg med møje og besvær fik op fra kælderen i går, skulle have været frem, jeg skulle have gjort rent og……Jeg har fået mine svenske julestager i vinduerne, mine stjerne i køkkenet og jeg har gjort et lidt forkølet forsøg på at dekkorere min adventsstage. Den har fået mos og andre ting i bunden og en batteridrevet lyskæde i bunden, men den var større end jeg lge troede, så jeg skal have noget mere i bunden, men hvad kan jeg ikke lige regne ud. Jeg skal nok tage foto, der viser dekorationen lidt bedre, men det foto her beskriver mit humør og mørket.

Kælderrummet fik jeg ryddet så det nu er til at komme ind i, og med lidt held er der snart så ryddeligt, at jeg kan få den reol op, som planen er. Men det bliver som meget andet ikke i dag. For nu vil jeg smutte han og ligge ned og såhåber jeg, I har fået hygget jer i dag.

2 thoughts on “Advent og mørke

 1. Kære Deborah

  Lidt forskellige glaskugler ville give et smukt skær i din fine stage sammen med adventslysene… Når man ikke har energien kan lidt sagtens være fint. Jeg får slet ikke pyntet i år, orker det ikke, så det må vente til jeg engang er flyttet, så skal al julepynten sorteres og deles mellem min søn og min bror. Som det er nu har jeg vist en 5-7 flyttekasser/poser med julepynt fra ialt 4 hjem, min fars hjem, min mormors og min mors samt al min egen pynt som jeg har samlet gennem mange år.

  Jeg lavede sidste gang jeg pyntede op, et stort fad med glaskugler i mange størrelser, lidt gran og bånd stukket ind imellem samt et enkelt bloklys plus en potte med en smuk amarylis. Det så så fint ud trods alt.

  Ønsker dig en glædelig 1 søndag i advent og en rigtig god bedring kære ven

  KH Helle

  • Kære Helle

   Der er faktisk røde kugler også, det kan man bare næsten ikke se på foto. Som sagt, jeg skal nok fotografere mere, men orkede ikke rigtig mere i dag. Jeg vender frygteligt tilbage senere. Det er også mere om at få tingen lidt op i højden for det mos jeg havde fyldte ikke så meget, som jeg regnede med. Jeg har nok af pynt. Synd du ikke orker en smule pyntning. Lidt er jo bedre end intet. Nu er jeg spændt på, hvor meget jeg får gjort i morgen. Det lyder ihvertfald ikke til, du mangler pynt 🙂

   Tak for gode ønsker, det ender vel med, at jeg bliver mig selv på et tidspunkt.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.