Ganske som frygtet…..

IMG_2878opt2_Sne

blev jeg lige færdig med en hestkur af rang af antibiotika, i går, og der var der en kortvarrig bedring, som så er næsten forsvundet igen i dag. Ganske som jeg havde set i ånden. Der er noget helt i skudder-mudder i systemet, og ikke engang den stærkeste antibiotika, kan få bugt med det. Jeg ved skisme snart ikke lige, hvad jeg stiller op, eller lægen for den sags skyld.

Desværre er det nok som frygtet, at jeg bare må ligge mig (som jeg nu har gjort i Guderne må vide, hvor længe) og vente på, det bare går over. Hvis jeg kunne, ville jeg selvfølgelig til den her halsspecialist, men han har ikke tid før i januar (jeg har en tid), og nu er det Jul lige om et sekund, så uanset, sker der jo intet alligevel nu.

Det betyder, at Julen (igen for jeg ved ikke, hvilken gang) er stort set aflyst, udover hvad jeg kan gå her og sysle med selv. Det har jeg prøvet tonsvis af gange, så det er såmænd ikke det, der piner mig voldsomt, mere at jeg simpelthen er SLØJ og har feber. Jeg håber, I har det væsentlig bedre og nyder den sidste søndag i advent.

2 thoughts on “Ganske som frygtet…..

 1. Kæreste Deborah

  Hvor gør det mig ondt for dig, at du igen må lide med sygdom, at du endnu engang må aflyse julen og alt andet… Jeg ønskede sådan for dig, at du havde kunne klare tingene.

  Hvorom alting er, så ønsker jeg dig en glædelig Jul og et godt Nytår på trods af sygdom m.v.

  Mange kærlige hilsner
  Helle

  • Kære Helle

   Tusind tak for gode tanker. Det går lidt bedre i dag, men godt er det stadig ikke. Jeg skal til lægen i morgen igen, igen for tjek af infektionstal etc. Men om ikke det ene så det andet. Antibiotikaen, har slået mig helt omkuld og jeg sover og sover. Men med lidt held går det fremad nu, men ….

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.