Mere død end levende

Det har været hektisk her på det seneste for nu at sige det mildt! Hvorfor så det? Tjah, min far skulle jo flytte. Han har fået en beskyttet bolig, og den var sådan set klar, men sålænge hans lejlighed ikke var solgt, behøvede vi ikke skynde os voldsomt. Det blev den så lige pludselig og så fik vi travlt.

Som det vides, har jeg været syg i umidelige tider inden det her, så jeg stod nærmest ud af sengen efter 2 mdr.’s sygdom, og så kunne jeg ellers starte en marathon flytning, der først lige er slut nu. Jeg behøver ikke at fortælle, at det kræver noget, stort set uden hjælp. Når man dertil lægger, at min far er typen der intet smider ud stort set, så kan I selv regne den ud, når viljen til det heller ikke, var den største. Det var jo så en nødvendighed når man flytter ned på en 1/4 af den plads man havde. Flyttet er han, med alt for meget, men så må han sortere og smide noget ud igen. Han trives det nye sted, og får god mad og kan altid kalde hjælp. En stor tryghed for os og ham. Så det er godt.

Overskriften hentyder til min tilstand nu. Jeg er mere død end levende, hvilket ikke er så underligt egentlig. Den hentyder også til, alle de mennesker, der går bort for tiden. Det er næsten dagligt, der er store profiler, der falder bort. Senest Glenn Frey, der var grundlægger af et fantastisk band Eagels. Lige så længe, jeg har elsket musik, har jeg elsket Hotel California, så selvfølgelig skulle I have det nummer.

Nu forestår der et arbejde for mig med at komme på plads her, efter jeg har fået nogle ting, fra min far og køren væk af det, jeg sorterer fra.

4 thoughts on “Mere død end levende

 1. Det er hårdt at flytte. Lige meget hvor planlagt man er, så er forstår din udmattelse. Dejligt at din far er kommet i trygge rammer og trives der. Nu kan du koncentrere dig om at blive rask:)

  • Tusind tak Miri!
   Ja det er vildt hårdt, og det har fremdeles mest hængt på mig. Ikke at jeg ikke gerne vil hjælpe, men med et noget vaklende helbred til tider og et, der ihvertfald ikke står model til den slags, har det været for meget. Men nu kan jeg tage det i mit tempo for resten og få hvilet ud forhåbentlig. Rigtig hyggeligt at høre fra dig.

 2. Kæreste Deborah

  Tillykke med den fars nye bolig, det var dejlig læsning, nu behøver du ikke bekymre dig mere end højst nødvendig. Hjælpen er inde for rækkevidde til ham.

  Pas nu godt på dig selv stadigvæk kære ven… du er ikke i fuld vigør endnu.

  KH Helle

  • Kære Helle

   Tak skal du have. Nej nu kan man bedre slappe af, når man ved, han er i gode hænder. Nej jeg er langt fra i fuld vigør.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.