Der var engang og en sort sky


Der var engang noget, der hed Wordless Wedensday eller Ordløs onsdag. Det var dengang, for ikke så længe siden, da der var megameget gang i blogverden. Det er der desværre ikke længere, så derfor giver det ikke rigtig mening at have den længere. Og så er der lige den hage ved det, at jeg jo næsten altid har noget at sige *host*!

Nå, men dagens brok må lige overstås, og som det ses er det ikke vejret, jeg klager over. Det er smukt solskinsvejr og der hænger fine hvide skyer over det hele. I går var det lige fint. Nej den sorte sky, der hænger over mit hoved hedder Samsung TV. Det vil under ingen omstændigheder holde indstillingerne, eller indlæse de programmer, jeg har valgfrit hos Yousee. Nu får de det altså retur, og så må vi se, hvad hulen så. Det er dælme surt at bruge så mange penge på noget, der ikke fungerer. Nu håber jeg så bare ikke, jeg skal bøvle for meget med, at få noget andet eller mine penge retur.

Det er træls, for nu begynder det hele at gå op i en større enhed herhjemme og det bliver så godt at alt er ryddet op og på plads. Så den sorte sky er det sk… fjernsyn!

Jeg har d.d. pillet det ned af væggen efter at have dobbelt og ti-dobbelttjekket alting og nu skal det så bare transporteres retur. Suk! Nu vil jeg have et bad og en kop te, og så bliver det vist ikke til meget mere nu. I morgen er der endnu en dag heldigvis.

2 thoughts on “Der var engang og en sort sky

  1. Jeg ser ikke så forfærdelig meget fjernsyn, så jeg har ikke lyst til at bruge penge på et specialapparat. I stedet bruger jeg min computer. Det fungerer glimrende for mig, men det kommer jo an på ens behov …

    • Du har ganske ret. Jeg indrømmer, at jeg er fjernsynsnarkoman, og især i de desværre hyppige perioder, hvor jeg ligger syg, der det dejigt, at kunne se TV. Jeg havde sparet op til dette apparat længe, og gjort plads i stuen til det etc., så det er møgirriterende. Jeg bruger da også computeren af og til. Især hvis jeg sidder og laver noget samtidig, og hvis det er noget, jeg har mistet, som jeg kan se online. Hvis det skal være SÅ besværligt, er det sgu lige før, jeg også har lyst til at droppe det!! Men nu må vi se, virke gør det ikke ihvertfald.

Der er lukket for kommentarer.