Weekendtanker og Monopolproblemer

Jeg har sovet længe, og prøver at komme op i omdrejninger og lave bare en smule. Det går ikke særlig godt. Jeg er træt. I går var jeg i stalden, og jeg synes, jeg får brugt alt for mange kræfter på det lige i tiden. Ikke at jeg laver meget mere end jeg plejer, men fordi der er flere heste i stalden går dagene hen og bliver lange. I princippet kan jeg jo gå, når jeg vil, men det er også som om, at når jeg er der, så vil jeg også gerne have dagen til ende. Men det kommer jeg til at lave om på, for kræfterne slår ikke til.

Der er mange ting, der gør sig gældende, men det korte af det lange er, at jeg bliver nødt til at prøve at fordele tingene. Blandt andet skal jeg jo også være færdig her. Når jeg bruger alle mine kræfter dernede, har jeg ingen tilbage til andre ting, som jeg er nødt til at prioritere. Blandt andet motion og ting her.

Nå, men nu jeg sidder her og ikke kommer igang, så hører jeg Mads & Monopolet. Det er ikke noget, jeg gør ofte egentlig, men nu sad jeg her, og så er det fint og lytte til det samtidig. Der er flere problematikker oppe, og jeg er rystet over, hvor dårlig folks moral og opførsel er, hvorfor jeg heller ikke gider høre det som regel. Jeg bliver simpelthen forarget! Kald mig bare gammel og snerpet, men sådan er det altså. Nå, men nu hører jeg det så, og der er godt nok nogle “interessante” problematikker op og vende. Nogle mere end andre.

Men en af dem, som “faldt mig for brystet”, var den om den fyr, der var faldet over et foto af sin ex-kæreste’s søn, som han synes, ligner ham mistænkeligt meget. Hvis denne her unge fyr, er hans vil han så nu være voksen. Monopolet synes, han skal lade det ligge. Måske skal han, men deres begrundelse holder ikke. For de spørger, hvad han skal have eller få ud af det? Han skal have vished om, hvor han kommer fra. Hvorfor skulle den her søn ligne ham og ikke sin far, som de to andre børn? Jeg bebrejder ikke gutten her for, at være i tvivl om, hvad han skal gøre, men jeg bebrejder moderen, som (måske) har skjult sandheden for sin søn. Det kan jeg ikke vide, om hun har. Det kan også være, at alle ved, at han evt. har en anden far, end de to andre børn, og at de har det fint med det OG at han har valgt ikke at tage kontakt til sin biologiske far. Hvad gutten der ringede ind, skal gøre har jeg det straks sværere med.

Jeg synes, som de sagde, at han kan tage en snak med sin kone om det. Selvom jeg var voldsomt irriteret på Sara Bro i hele udsendelsen, så må jeg give hende ret i mange af hendes synspunkter. For hun har ret i, at det ikke bare, er noget, han (man) kan glemme. Så jeg ville tage kontakt til hans mor og prøve at få klarhed over, hvorvidt, det er noget, der er noget hold i på nogen måde. Det korte af det lange er, at børn og folk generelt har krav på at vide, hvor de stammer fra. De der mødre, der tror, de gør deres børn en tjeneste ved at holde ting skjult – nej! Jeg har al respekt for, at man i nogen situationer, kan nægte faderen retten til at se sine børn, for børnenes skyld. Men de skal vide, hvem han er og selv kunne tage valget senere. Er der hold i historien om sønnen, og ved han det ikke, så må hun jo forklare sig. Men hvis han udseende falder så meget ved siden af, som det lyder til, så vil han nok uanset undre sig af sig selv, på et tidspunkt, og så kan det jo være han henvender sig.

At børnene har krav på at vide, hvor de kommer fra er en ting, men har den her mand en søn, han aldrig har fået besked om, har han da også ret til at vide det. I disse tider med DNA, er det jo en smal sag at fastslå, men det kræver så også, at man ved, at der er noget, der skal fastslås. Lad være med at snyde med den slags – det gør ikke nogen nogen tjenester. Som adopteret kender jeg alt til ikke at kende mit ophav, og ønsket om dette, har intet at gøre med den familie, man allerede har og måske er glad for. Panelet skulle se nogle af disse videoer, og så fortæl mig igen, hvad der er, han ikke skulle have ud af det….Se hvordan hemmeligheder og løgne har ødelagt folk i årtier – stop det!

Som slutningen på dette indlæg, som er meget reflekterende, så kan jeg da fortælle, at jeg hentede mit TV hos Elgiganten i fredags. I går da jeg landede, satte jeg det så til, kun for at konstatere, at jeg har fået det retur i endnu dårligere stand, end jeg afleverede det. Nu er skærmen i udu, ligesom det slet intet får ind overhovedet. Så det går rigtig godt. Not! Vejret understreger ligesom den gloomy stemning ved sne tidligere og nu regn. Mon ikke bare jeg skal gå hen og grave mig ned….?