TV-træt og feberhed

Så kom montøren. Akkurat som jeg skulle til at ringe og høre, om han havde glemt mig, ringede han, at han var på vej. Han forsikrede mig om, at jeg ikke ville blive glemt. De var 2 mand høj om at bære op og hjælpes ad med det meste og så kom vi til det spændende! Tror I det virkede? Tjah, med mit held, så nej, det gjorde det ikke. Med alt YouSee synes de skal lave om, så er det så slemt, at montøren dårligt kunne følge med, og måtte have fat i Yousee. De talte sammen og han havde gjort alt, hvad han kunne var konklusionen! Nu er meningen så, at “aben” hænger hos YouSee, som skal kontakte mig. Jeg troede så evt., det blev i dag, og det kan det i teorien også godt nå endnu, men …..

TV’et er lækkert og meget bedre end det, det erstatter ifølge montøren, så den vej godt nok, men jeg fatter ikke, at det ikke kan fungere. Men han sagde, jeg ikke er alene p.t, og intet under, at jeg ikke kunne få det til noget som helst, når han heller ikke kan nu. Guderne må vide, hvornår det her kommer til at virke. Det ender jo nok med, at jeg skal have en montør ud fra YouSee og hvor længe kan det så tage….?

Oveni har jeg fået en snert af feber – mon det “bare” er stress over det her “gedemarked” – tjah det kunne det vel godt være, men jeg tror det nu ikke. Jeg har jo gået og været “under isen” her senest og det bliver ikke meget værre, men altså heller ikke bedre. Nu har det så taget en lille tak til det værre med feber her i dag – suk! Det skal ikke være let.

Montøren var her i en time, uden vi kom nogen vegne udover, at selvfølgelig hænge TV’et op på væggen og nogle kanaler virker (som på det andet TV), mens andre slet ikke gør. Håbløst! Internetdelen virker dog, så den kan jeg så også godt bruge, skulle jeg få lyst. Han bad mig lade det stå på en kanal fra han gik, for han regnede vist også med, at YouSee ville ringe i dag. Som for at understrege min dårlige teknikkarma, så er mit kamera også gået i udu. Blitzen har sat sig fast og vil ikke rokke sig ud af stedet, så det kan jeg også bøvle med nu. Det går godt.

At TV-gutten kom så sent ville egentlig have været irriterende, havde jeg været frisk. Vejret var godt og jeg havde egentlig tænkt, jeg ville ud og have noget gratis vegansk mad på Christianshavn, hvor de skulle have fotoshoot af al deres mad. Deraf det gratis. Det kom jeg så ikke. Det kunne ellers have været rart, men sådan er der så meget…

Fik en sød besked fra en af pigerne i stalden, der spurgte om jeg kom forbi i morgen. Og det havde jeg egentlig også tænkt, jeg måske ville. Men med feber og værende rigtig sløj, så må jeg hellere blive her og nusse rundt. Jeg er jo som bekendt heller ikke færdig her, så jeg kan passende bruge det lidt kræfter jeg har her, selvom jeg savner både pigerne og Kickertutten og co. Rigtig god weekend til jer!

4 thoughts on “TV-træt og feberhed

 1. Hej min ven. Hvad er det dog for noget skidt, både med Yousee og dig, men kan da godt forstå, hvis du bliver stresset af det.
  Her går det stille og roligt fremad med mig, men kan godt mærke, jeg skal passe på mig selv.
  Lige nu skinner solen flot efter en nat med lidt frost. Det kunne nemt blive en smuk dag med en god gåtur efter jeg har været lidt på arbejde.
  Rigtig god bedring til dig (håber du er frisk igen) fra Karin

  • Hej selv 🙂
   Også her har det været en meget smuk dag. Jeg skriver en update på alt det halløj med YouSee senere, men foreløbig er jeg faktisk ikke kommet videre. Det glæder mig, det går fremad med dig, men pas nu på! Helbredet her har det mindre godt, så jeg tager det meget stille. I morgen vil jeg dog tage ned og sige hej i stalden. Jeg savner dem!

 2. Kæreste Deborah

  Sikke et cirkus med det tv/Yousee… jamen gud ved had de har tænkt sig Yousee, de må jo give dig en kompensation så dan for tabt tvtid eller noget.

  Her er der ingen problemer med tvét gudskelov jeg har de samme kanaler som jeg plejer og ovenikøbet liggende på samme numre eller hvad det hedder.

  Jeg er også ved at komme meget iorden, så jeg nu kan begynde at finde ting igen, haha jeg har været lidt overrasket over at finde ting forskellige steder, steder som ikke nødendigis var logik for mig men for andre. Nå skidt med det, jeg finder vel rundt i det hele hen af vejen.
  Håber at du får det bedre snart ven, så du kan virke lidt igen både for dig sel og Kicker ( og andre).

  Jeg tænkte på om når du kigger ud til mig på et tidspunkt, har nogle plantede aflæggere af f eks sukkulenter jeg må købe af dig, bare en 4-5 stk Indtil jeg finder ud af om jeg igen kan have blomster i minevinduer il jeg nøjes med at have sukkulenter, de fleste kan tåle at stå ude om sommeren .. Vil nemlig have en enkelt tomatplante i en krukke og en smule petunia i min altankasse der hænger under mit køkkenvindue, og så lidt sukkulenter i mit soveværelses og stuevindue, så her kan blive lidt hyggeligt omkring mig. Har kun kunstige blomster pt i mangel af andet.. 🙂

  Ha nu en rigtig god bedring, en rigtig god weekend kære ven, pas godt på dig selv.

  KH Helle

  • Hej Helle

   Ja, det er sgu et cirkus, og jeg er SÅ træt af det. Nej jeg får da ingen kompensation, og det er jeg også ligeglad med, bare jeg ikke skal af med flere penge for at få skidtet til virke. Jeg har allerede betalt installation 2 gange, uden af få noget ud af det. Og du kan tro, jeg nok skal tage nogle sukkulenter med, når jeg kommer. Og nej du skal da intet betale for dem, du må da have slugt noget, du ikke kan tåle 🙂

   Det lyder dejligt, at du er begyndt at føle dig hjemme.

   Også god weekend til dig.

   Kærlig hilsen D

Der er lukket for kommentarer.