Newmarket

Jeg har vist været inde på det før, hvor meget jeg elsker Newmarket. Dem som har læst med her i længere tid, vil vide, at jeg har været der 2 gange. Det kan være svært at forklare, hvad det er, man er så vild med. Men forleden dukkede denne video op, og den illustrere det så godt, ihvertfald det hestemæssige aspekt. Derudover er der selve byen Newmarket, som også bare er hyggelig.

For mig er det ihvertfald som at komme i himlen, at komme derover. Det perfekte sted, at være både anglofil og hestetosset. Jeg gad vide, om de har et Newmarket i himlen, for så skal jeg der, når jeg går bort. Fotos er fra min tur derover i 2011.

2 thoughts on “Newmarket

  1. Der er jeg 100% enig med dig. der ville jeg gerne bo, hvis ikke alle jeg kendte og holdt af boede her

    • Ja, det er lige hagen ved det. Elsker det sted. For nyelig fandt jeg på netet det SØDESTE lille hus derovre. Suk, det hev i mig.

Der er lukket for kommentarer.