Nørrebro tur/retur

I går var jeg et smut på Nørrebro. Så kan du spørge, hvad hulen jeg ville der efter. Tjah, forstår I – mit kamera, er gået i stykker og min kamerapusher ligger altså derinde. Kameraet kan godt bruges som sådan, men blitzen er gået i stykker og det ville jeg gerne have, de lige kiggede på. De havde ved skriftelig henvendelse indikeret, at de muligvis kunne lave det ved at puste noget luft ind.

Det kunne de ikke. Så sendte de mig ned til værkstedet længere nede ad gaden, for at se, om de evt. havde et trick. Med mit sædvanlige held, havde de ikke! Det vil sige, at det kommer til at koste mig minimum 750,- kr. at få det lavet. Det har jeg ikke lige nu med ekstraskat, ekstra varmeregning, en lurende lejeforhøjelse og nyt pas i sigte, så må jeg lige “spise brød til”. Heldigvis er vi nu i den lyse tid, og jeg behøver ikke min blitz som sådan. Det skal laves, men det bliver ikke lige nu.

Samtidig havde jeg planlagt et besøg i den lokale Rema10000, og det fik jeg også gjort. På vejen tilbage, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne se den her famøse Moske på Vibevej, som jeg ikke kunne undgå at se tårnene fra, da jeg var på værkstedet. Fandt den gjorde jeg også. Jeg havde egentlig forestillet mig, den var større og at den lå mere synligt. Den ligger godt gemt et lidt sjovt sted egentlig. Grim er den ikke, men den er ikke til at undgå med sine mosaikker i stærke farver. Det er flot, men det er jo ikke særlig dansk, alt andet lige. Men nu har jeg set den, og det var det, og så tog jeg toget hjem igen.

I morgen skal I få lidt om en anden bygning, jeg mødte på vejen (bygningen ses på fotoet her før moskeen. En fra 30’erne vil jeg tro. Den er meget særpræget, og bliver formentlig revet ned, men er sådan en bygning, der efter min mening skulle bevares. Hvad sker der lige for Danmark!Øv! For tekst til fotos, hold musen over fotos.

6 thoughts on “Nørrebro tur/retur

 1. Pingback: Hornbæk – da jeg endelig fandt det | deborah.dk

 2. Pingback: En fin ejendom | deborah.dk

 3. Jeg kigger jævnligt forbi her 🙂 Ja der er skønt på Falster, jeg er født her i Nykøbing og har boet her, det meste af mit liv, bortset fra 7 år i Sverige.

  Ja jeg er glad for at fotografere, en sen interesse jag har fået. Det er jo nemt, når man har Pc-er og kan knipse løs, uden det koster en formue.
  Den side jeg linkede til er fundet hos Fotostart, som jeg er medlem af, profferne derinde er altid søde til at give svar, på både stort og småt og man kan lære en hel del af dem også.

  Og jeg ved, at mange af vores fiskekammerater også sætter pris på at få billeder af deres fangster 😉

  • Dejligt at du kigger forbi Susanne. Du er meget velkommen og en hilsen også. Ja, den digitale alder, hvor man bare kan knipse løs er en velsignelse, det må man sige. Men kan også være lidt af en forbandelse, når man (som jeg) har en tendens til at tage næsten for mange 🙂 Jeg vil kigge på siden du nævner.

  • Hej Susanne

   Og velkommen til. Jeg vil klart tjekke dit link, for det er dælme mange penge. Tusind tak. Jeg kan se, vi deler passionen for foto, efter besøg på din blog, som jeg slet ikke kendte, men som jeg vil lure mere på. Faktisk har jeg selv boet på Falster en overgang og siden i Nakskov, men er nu tilbage, hvor jeg er opvokset. Men jeg elsker stadig at komme på besøg på Sydhavsøerne, og har også to dejlige veninder dernede, jeg stadig har kontakt med. Håber du kigger forbi igen og jeg skal give update her, på hvordan med kameraet.

Der er lukket for kommentarer.