Rigtig god Pinse


Så blev det også Pinse. Jeg skulle lige i byen efter et par småting til morgen, og der var godt nok stille rundt omkring. Jeg tænker rigtig mange holder fri og er taget i sommerhus etc. Vores taglægning overfor holdt også fri, og det hører de ikke for. Iøvrigt startede de først efter klokken 7 i går. jeg tænker, de har fået klager, så det raslede efter det brag kl. 6 forleden, som også nær havde sendt mig ud af sengen.

Det er en hestefri Pinse medmindre, jeg tager i stalden på mandag, men indtil da. I morgen får jeg min far til frokost og det er mere end på høje tide. Jeg har udskudt, fordi jeg ville være klar med alle mine projekter. Jeg er ikke helt færdig, men det er småtingsafdelingen, og jeg kan ikke blive ved at udskyde selskabelighed på den konto. Så jeg har brugt dagen på at gøre rent, og nu er her fint og så kan jeg bruge formiddagen på at lave maden klar. Vi skal have chili med ris og salat og en ny opskrift, jeg ikke har prøvet før Cheesecakes med hvid chokolade og macademianødder.

Det håber jeg falder i smag. Far plejer nu at være glad for mine kulinariske udfoldelser, så mon ikke? Jeg vil ihvertfald ønske jer en god Pinse uanset, hvad I skal lave.

2 thoughts on “Rigtig god Pinse

 1. Kæreste Deborah

  Tak i lige måde til dig også. Jeg skal en tur til Fyn, til en forsinket fødselsdag ved min bror og nevø, men er hjemme igen sidst på dagen. Så det bliver en lang dag, der venter forude, men sådan er det jo bare. Søndag hedder ren afslapning ovenpå lørdagen.

  Pas nu på dig selv ven..

  KH Helle

  • Kære Helle

   Jeg håber, du har haft en dejlig dag på Fyn, som jeg tænker, du er hjemme fra igen nu. Her gik altså godt, som du kan læse om her, selvom det nær var gået galt 🙂

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.