Ud og spise og dagens motion

I tirsdags tog jeg toget til byen. Det er ikke voldsomt ofte jeg gør det, men dog oftere end det var engang. Jeg er jo i stigende grad begyndt at tage på udflugter rundt omkring, og lege turist i eget land, hvilket jeg faktisk synes, man skal. Jeg har også en veninde, der bor derinde omkring, så når vi mødes, er det gerne omkring en aktivitet af en slags i byen, og så kommer jeg jo også derind.

Tirsdag var målet for udflugten, at mødes med en anden veninde, og så skulle vi ud og spise på Atlas Bar. Et sted, jeg har kendt til i rigtig mange år, men aldrig har fået mig snøvlet sammen til at besøge. Hun ville give, fordi jeg havde gjort hende en tjeneste, og det var jo rigtig sødt af hende, og noget vi faktisk har talt om længe. Men mit helbred spørger jo ikke om den slags, og har været kommet i vejen i mellemtiden også.

Nu havde vi så set, at de havde en ny vegansk menu, men det var godt nok ikke lige den dag. Men så spiste vi vegetarisk istedet, og det var som det ses slet ikke, det værste, der kunne ske. En dejlig burrito med diverse. Den var supergod. Inden maden bestilte vi en drink, og meningen var, at jeg ville have en Hyldeblomst Gin, men de var løbet tør for Hyldeblomst. Det må bare ikke ske! Man kan da sige sig selv, at det vil være en populær drik især lige nu. Men jeg fik så en almindelig G&T og sådan en smager altid fortrinligt også. Min veninde fik en Ingefær Mojito, som også var god.

Og som sagt Burritoen var supergod og vi kunne næsten ikke røre os bagefter, så mætte var vi. Så vi blev enige om, at luften havde godt af os, og vi af en gåtur. Som sagt, så gjort, og ud i luften med os. Det var fantastisk vejr. Helt vindstille og lyset var helt fantastisk og forudseende havde jeg for en gangs skyld været forudseende og taget kameraet med, så I nu kan komme med på turen. Jeg har løseligt regnet på det, og vi har ihvertfald gået 6 km, og formentlige et par oveni. At sige mine ben var slidt op, da jeg nåede Østerport St., er en underdrivelse, men det var en skøn aften. Selskabet var udsøgt, og vi havde ikke set hinanden længe, så snakken gik, og så lægger man heller ikke mærke til, hvor langt man går.

Vi blev enige om, at vi måtte en tur forbi Nyhavn først. Altså ned langs Strøget (mest ad sidegaderne) til Nyhavn. Der var sort af mennesker, og det gad vi faktisk ikke rigtig, men vi var der dog, og skyndte os om på de mindre befærdede veje og var bagom Skuespilhuset og så den vej hen videre langs vandet. Selv den lille Havfrue fik vi set. På den tid af aftenen, kan man rent faktisk komme til at se hende for turister for ikke at tale om, at fotografere hende, så det måtte jeg jo lige. Vi kom til at gå den forkerte vej ud af Langelinie (min skyld), og dermed lagde vi ekstra meter på km antallet, der allerede her var anseeligt, men vi nåede da Østerport og kunne følges hele vejen på nær en station. Mæt af dejlig mad, indtryk, samtale og frisk luft. En skøn, skøn aften!