Miraklernes tid er ikke forbi/Miracles do happen!

Please scroll down for English version!

Som jeg skrev, da jeg skrev et andet brev for 2 dage siden, jeg ved dårligt, hvor jeg skal starte. Så jeg må jo starte med begyndelsen.

Som mange af jer har læst her på bloggen og har talt med mig om, så har jeg i mange, mange år ledt efter mit biologiske ophav. På mødrene side var det relativt let, omend oplysningerne stadig er sparsomme og endog mangelfulde på mange måder. Og der må jeg forlige mig med, at der er mange ting, jeg aldrig får svar på. Dog har jeg fotos af hende og min halvsøster der og min bedstemor også. Så langt så godt, men halvdelen manglede.

På hospitalspapirer stod navnet på en mand, som angiveligt var min biologiske far – Robert Jones. Så ham har jeg naturligt ledt efter siden 1986. Jeg har aldrig fundet ham, og de professionelle, jeg har haft til at hjælpe mig, har aldrig fundet en Robert Jones, der passede! Til sidst indså jeg, at skulle jeg løse den her gordiske knude, måtte jeg ty til DNA. Det gjorde jeg så, og de modtog min prøve den 6. juli. Normalt siger de, at der går mellem 6-8 uger før resultatet er retur, så jeg var noget chockeret, da resultatet forelå for 2 dage siden.

Jeg kunne godt se nogle match, og jeg kunne også se, at det skulle være tætte relationer, men jeg skrev til en søgeengel som jeg i forvejen havde kontakt med, og hun fik adgang til mine resultater. Der gik ikke et kvarter, så skrev hun til mig:

Gudskelov, du tog DNA-testen! Hans navn var i virkeligheden … og han var født ….i Vicksburg, Mississippi. Du er blevet parret med en halvbror og en halvsøster! Jeg sender mere så hurtigt som muligt.

Og det gjorde hun indenfor en time! At sige, jeg var ved at trille ned af min pind og var helt og aldeles overvældet, er en underdrivelse. I den første mail ad ovenfor, var der faktisk vedhæftet et foto af min biologiske far, jeg aldrig har set, men der gik lidt før jeg opdagede, at det var der. I næste mail var der flere fotos af ham, og et af min biologiske farmor, som jeg ligner helt vildt meget også.

Allerede samme aften skrev jeg en hilsen til min bror på facebook, og vi har været i daglig kontakt lige siden. Han er rigtig, rigtig sød og det er helt fantastisk! Jeg er stadig helt overvældet og dybt rørt, glad og taknemmelig over, at det endelig lykkedes, og at jeg har to søskende i USA. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af min søster, men det håber jeg, at jeg får. Hun har først lige fået det at vide. Så at sige, det var den bedste fødselsdagsgave, jeg overhovedet kunne få er vist ikke at overdrive, omend lidt tidligt, så er det da tæt på.

Desværre gik min biologiske far bort i 1989, men når jeg så får hele to søskende, som kan fortælle om ham, så er det jo bare fantastisk. Nogen der kan fortælle og dele, hvordan han var. Og til dem, der måske kunne undre sig – nej han vidste ikke noget om min eksistens. Og navnet på hospitalspapirerne – Det må Guderne vide! Det er en af de ting, jeg aldrig får svar på. Men jeg er glad, glad…..Sidder du i samme situation, kan jeg kun anbefale. Det er endda så fint, at jeg har en veninde, som har fået sine resultater samtidig med mig, og det er meget særligt, at vi kan dele disse oplevelser med hinanden. Jeg håber, hun er lige så heldig som jeg har været. Fantastisk!

Udover hele det aspekt med min biologiske far/søskende, er der jo så det med, hvor i verden, jeg kommer fra, og det illustreres nedenfor. Det er så delt endnu mere op. Blandt andet er jeg 8% skandinavisk og 4% brittisk. Meget interessant.

Har du prøvet DNA-test og i givet fald, hvad fandt du ud af? Har du ikke? Kunne du tænker dig? Skriv endelig kommentarer og lad mig høre….

———————————————————————————

In English:

As I wrote in another letter 2 days ago, I hardly know where to start. So I guess I’ll start at the beginning.

As a lot of you have read here and have talked to me about, I’ve have been searching for my biological family for a lot of years. On my mothers side it was realtively easy, although the information is sparse and even lacking in a lot of ways. In that case I’ll have to come to terms with, that there is a lot of things I will never get an answer to. I have gotten photos of her and my halfsister there and my grandmother too. So far so good, but half the story was missing.

On hospital records was the name of a man who was supposedly my biological father – Robert Jones. So naturally I’ve been looking for him since 1986. I have never found him and the professionals I’ve had help me have never found a Robert Jones who fitted! In the end it was very clear that if I had to solve this mystery, I had to resort to DNA. And so I did and they recieved my sample the 6th. July. They say it normally takes between 6-8 weeks before results are back, so I was somewhat shocked, when the result was in 2 days ago!

I could see some matches and I could also see they’re close relations, but I wrote to a search angel I had contact with already and she had acess to my results. It didn’t take her 15 minutes to write back and she wrote me:

Well, thank goodness you did the Ancestry DNA! His name was really….. and he was born…. in Vicksburg, Mississippi. You have been matched with a 1/2 brother and a 1/2 sister. I’ll send you the report asap

And she did within an hour. To say I was nearly falling of my chair and totally overwelmed is an unterstatement. In the first mail mentioned above there was actually a photo of my biological father I hadn’t noticed at first. In the next mail there were more photos of him and one of his mother, whom I really look like too.

Already the same evening I wrote a letter to my brother on Facebook, and we have been in daily contact ever since. He is really, really nice and it’s just fantastic! I’m still totally overwelmed and deeply touched, happy and grateful that I’ve finally succeded and I have two siblings in USA. I have not yet had the pleasure of my sister, but I’m hoping, I will. She has only just found out. So to say it was the best birtheday present I could get, is not an exaggeration although a bit early, close enough.

Unfortunately my biological dad passed on in 1989, but when I get two siblings who can tell me about him, that is just fantastic. Someone who can explain and share how he was. And to anyone who might be wondering – no he did not know about me. And the name on the hospital records. Only God knows!That is one of the things, I’ll never get an answer to. But I’m happy, happy……If you are in the same position, I can only recommend to take the test. I even have a girlfriend who has had her result the same time as me and it’s very special that we can share these adventures with each other. I’m hoping she’ll be as lucky as I’ve been. Fantastic!

Apart form the whole thing with my biological father/siblings there is also the whole geographical side of things and that is illustrated below. It’s even split up into further regions. Among others I’m 8% Scandinavian and 4% Brittish. Very interesting.

Have you tried DNA-testing and if so, what did you find out? If you haven’t would you like to? Please write a comment and let me know…..

13 thoughts on “Miraklernes tid er ikke forbi/Miracles do happen!

 1. Pingback: Veterans Day | deborah.dk

 2. Pingback: Mit mirakel og noget om aldrig at give op! Og en stor tak! | deborah.dk

 3. Pingback: Turbulente tider og total træthed | deborah.dk

 4. Pingback: Fotomarathon og et par favoritter | deborah.dk

 5. Hvor er jeg glad på dine vegne. ?
  Jeg ved, at jeg er adopteret, det blev jeg da jeg var 11 år, og kendte dermed min biologiske far, jeg har også 4 halvsøskende, men ikke nogen jeg har kontakt til.

  • Hej Susanne

   Tusind tak skal du have. Det var også relativt “gammel” at blive adopteret, men der har jo været særlige omstændigheder, der gjorde sig gældende, kan jeg regne ud. Det kan være, du får kontakt til dine halvsøskende senere måske…..

 6. Kære Deborah!
  Ja det er helt vildt hvad vi to på så kort tid har formået at få af info fra DNA-testen og med hjælp fra “din” search angel 🙂 Jeg fik fredag eftermiddag besked fra hende om, at jeg har et dusin kusiner/fætre.. Samt link til 5 personer på facebook og et tip om hvem af dem som jeg burde kontakte i søgen efter min biologiske far. Der var også et foto i sort hvid vedhæftet af min farmor 🙂
  Mit eventyr går videre både i USA og i Tyskland.
  Godt vi tog testen samtidig og fik den unikke oplevelse i fælleskab <3

  Kh. Sandra

  • Kære Sandra

   Ja, det er fantastisk, og som jeg også har skrevet, så er det ekstra specielt, at vi gennemgår det på samme tid og kan dele det. Jeg glæder mig til at dele resten af eventyret med dig. Så ja, helt perfekt, at det var samtidig. Og godt at jeg i det hele taget endelig fik den taget, ellers kunne jeg jo have rodet rundt efter den forkerte stadig.

   Kh Deborah

 7. Hej, det glæder mig på dine vegne. Ved hvor meget det betyder for dig. Hestene er gode at have, men at få klarhed om sine rødder, er en dejlig følelse. Knus og tillykke. Vi ses lørdag på banen?

  • Tusind tak Lotte, det er så fantastisk. Hestene er en kæmpe glæde, men ikke meget kommer på siden af det her, det må jeg sige. Og ja, vi ses da på banen senere. Jeg er lige vågnet og skal prøve at komme til live. Alt det her, tager energi også. Må vist sove hele næste uge 🙂

 8. Kæreste Deborah

  Hvor er jeg glad på dine vegne kæreste du. Sikke en glæde jeg ved du føler og hvor dejlige nyheder.
  Jeg kender til det at lede, jeg fandt jo min halvsøster og det var en stor glæde for min bror og mig.

  Sender mange mange glade tanker og ønsker…

  Kh Helle

  • Tusind, tusind tak Helle. Ja, det er en stor glæde. Men som jeg også skrev, alle jeres søde hilsener er altså også. Så tusind tak for dem. Det er stadig helt uvirkeligt, og vil nok være noget endnu. Tusind tak for gode tanker og ønsker.

   Kh Deborah

 9. Det er jo helt fantastisk – tillykke 🙂

  Jeg er ikke i tvivl om mit ophav – jeg ligner min far rigtig meget, men om vinteren finder jeg alligevel fornøjelse i at grave i min slægt. På min mors side er jeg kommet tilbage til starten af 1700 tallet.

Der er lukket for kommentarer.