Første fotos med det nye kamera


Lige her for lidt siden, købte jeg det kamera nummer 2, jeg gerne har villet have længe. Mit 40D kunne også godt trænge til en opgradering på et tidspunkt, men det tjener mig nu godt stadig. Grunden til kamera nummer to, er egentlig til brug på banen, hvor jeg ikke kan stå og fifle med at skifte objektiv, men hvis jeg har to kameraer med hver sin funktion, er det en anden sag. Jeg har været i tvivl om, hvad jeg skulle vælge og har tænkt og tænkt, uden at blive klogere. Indtil jeg “faldt over” dette brugt i en gruppe for den slags på Facebook, og tænkte, at det lige var det. Ikke mindst fordi det også kan tage video. Så det gjorde jeg. Ofte er det sådan, at jeg så får “serveret” løsningen, hvis jeg lader den hænge. Det er som et helt nyt.

I dag skulle det så testes. Og da jeg stadig har bilen, skulle jeg så prøve noget nyt. Valget faldt på Mølleåen og Sorgenfri Slotshave. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg ramte åen, hvor jeg egentlig ville, men sådan blev det dennegang. Og det kom der egentlig også noget fint ud af synes jeg. Kameraet er jeg allerede vildt begrejstret for, og så vejer det altså væsentlig mindre end det andet. Inden jeg kørte til destinationen, var jeg hos den lokale fotomand i Hellerup og købe filtre og et memorycard til det nye kamera. Manden der synes det er et fint kamera, og hans gæt er, at jeg formentlig kommer til at bruge det mere end 40D. Og faktisk tror jeg, han har ret. Det er mindre, men er et par modeller nyere, og det kan man godt mærke. Som det ses, kvaliteten fejler bestemt intet. Jeg er solgt.

Ellers ikke det vilde, andet end at jeg i går fik købt flybillet til min store rejse til USA. At sige, jeg glæder mig, er en underdrivelse. Jeg kan stadig ikke forstå, det passer.

Morgenen foregik i stalden og selvom jeg var så træt, at jeg dårligt kunne hænge sammen lykkedes det dog og at strigle min gode gamle ven Stinger og hygge med en ny – Screwbox Carlras, udover det sædvanlige gåen til hånde.

I morgen skal jeg have de sidste detaljer på plads til turen, sådan papirmæssigt og så skal jeg nusse rundt her. Jeg er mere død end levende. I morges vågnede jeg f.eks. kl. 4!!! Var vågen til klokken 5.30 og skulle op igen 6.45. Det kom jeg selvsagt ikke, og vågnede 7.30 med alarmen kørende og helt smadret. Der sker lidt for meget og har været sket lidt for meget, men det ender vel med, at det går. Altså hen og ligge ned og slappe helt af…..

7 thoughts on “Første fotos med det nye kamera

 1. Pingback: En møgdag med migræne | deborah.dk

 2. Fine billeder.Jeg har sådan et kamera liggende, men der var for tungt til mine hænder, så jeg har fået et lille Fuji xt10.
  Det lyder vildt spændende med tur til USA.

  • Tusind tak Helle. Synd at det er for tungt for hænderne. Det vejer ellers ikke ret meget, men så er det da godt, du har fundet noget andet. Jeg vil meget nødigt undvære mine Canon-venner, så jeg håber ikke, jeg bliver nødt til på noget tidspunkt.

   Turen til USA, bliver uhørt spændende, jeg kniber stadig mig selv i armen over hele den historie, må jeg indrømme.

  • Det er ikke meget redigering, der er brugt. Det tager utroligt klare og fine fotos og kontrasten er der ikke rørt ved!

   Turen til USA! Jeg siger dig, jeg kan næsten ikke fatte det! Det bliver så vildt. Det hele føles som en drøm, til trods for, at jeg skriver med min bror dagligt. Men bare rolig, der skal nok komme om det her.

Der er lukket for kommentarer.