Glædelig Jul fra Arizona, USA

Så er det Jul lige om lidt, og jeg sidder her i Arizona, USA! Det i sig selv, er så vildt, at jeg stadig ikke helt fatter det. Som nævnt på Facebook og iøvrigt, så går alt fantastisk, og jeg elsker min nye familie. De virker også til at stortrives med mig, Jeg har nu hilst på min anden niece også, og hun er mindst lige så skøn og smuk som sin søster, så jeg er så heldig. Jeg har 2 fantastiske nevøer i Danmark, en her og 2 niecer. Det er da helt vildt.

Der er masser af tid, så vi har tid til at tage det helt stille og roligt, hvilket jeg er glad for. Og jeg får også tid til at hvile ud indimellem, hvilket er dejligt nok. På mit hotel har jeg skiftet værelse, da jeg var endt på rygeettagen, og var ved at dø mildt sagt. Så jeg kunne heldigvis flytte ned i stuen, og har et dejligt værelse der nu.

Jeg vil prøve at skrive noget ned hver dag i kulisserne, men hvor meget jeg får postet ved jeg ikke, for jeg vil ikke stresse over bloggen/fotos. Det jeg får skrevet er lige så meget for at huske, hvad der skete hvad dag, og få nedfældet tanker omkring det. Så kan det blive til indlæg, når jeg kommer hjem, eller hvornår jeg nu synes. Jeg skal jo være væk et stykke tid.

Om lidt kommer min dejlige bror hjem, og vi skal allesammen – min svigerinde også ud og handle ind, så vi kan få spaghetti til aften. I øvrigt er min svigerinde mindst lige så dejlig som min bror, og vi svinger også super sammen, så det kan ikke være bedre. Så jeg må beklage, jeg savner jer altså ikke, men jeg glæder mig meget til at dele det hele, når jeg kommer hjem. Og er glad for alt det, jeg har at komme hjem til.

Nu bliver livet fejret og samvær med dejlig familie og venner, og så er det også tid at huske dem vi mistede. Alle de kendte selvfølgelig, men her hos mig, dem, der stod mig nær i større eller mindre grad. Alle gik de bort indenfor mindre et halvt år og det samme halvår som jeg finder min familie her. Lige voldsomt nok!

Far 1932-2016
John 1960-2016
Sue 1947-2016
Hanne 1956-´2016
Karl 1921-2016

Æret være deres minde, og her er de i hvert fald ikke glemt, selv midt i glæden. For nu vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår, hvor jeg vil se rigtig mange af jer. Kollagen er udtryk for meget af det året har budt på, og som vides, har det været en rutchebanetur, af de større. Men for at have glæden, må vi også have sorgen og savnet.

6 thoughts on “Glædelig Jul fra Arizona, USA

 1. Kære Deborah
  En hilsen med et Godt Nytår til dig skal også lyde herfra Falster. Far indlagt den 10. dec og orlov i juledagene. Nu tilbage på sygehusets medicinske afdeling og det vides ikke hvornår han kommer hjem. Desværre samler han igen-igen væske…………
  Skønt og herligt for dig med “din nye familie”
  Det glæder mig rigtig meget. Nyd det, hvilket jeg ved du gør.
  Knus og kærlige tanker fra Karin

  • Kære Karin

   Tusind tak for ´din hilsen.
   Ked af at høre, din far igen, igen er indlagt. Jeg håber, han snart kan komme hjem, men det er lidt et ræs ind og ud af hospitalet.
   Min nye familie er skøn og jeg elsker dem. Vi har det SÅ godt sammen. Du kan tro, jeg nyder det. Det bliver hårdt at forlade dem igen, men fantastisk at vide, at de er her. Tak for også din støtte og opbakning. Som jeg har sagt, det er skønt, at have så mange skønne venner, at komme hjem til.

   Knus og kærlige hilsener fra Arizona

 2. Hej D
  Hvor er det dejligt at læse at du har fundet din familie efter så mange års ihærdig søgen.
  Som jeg kan forstå jeg du fejre jul med dem.
  Du ønskes en rigtig glædelig jul ?

  • Kære Gitte
   Også tak for din søde hilsen. Ja, det er helt utroligt og eventyrligt efter så mange år, at finde dem. Og at vi så ovenikøbet svinger så fantastisk godt sammen, er jo et mirakel. Ja, jeg fejre Jul sammen med dem, og det bliver jo en meget særlig Jul. Jeg ønsker også dig og hele familien en glædelig Jul. Det bliver jo også specielt med de to små nye for første gang.

   Kærlig hilsen D

 3. Kæreste Deborah

  Hvor er dette dejlig læsning, at du har det godt og din familie er søde og rare, samt ikke mindst at i swinger godt sammen, det vare mere end jeg turde håbe på for dig. Så jeg jubler på dine vegne.

  Jeg ønsker dig vidunderlige juledage og skønne oplevelser med din familie.

  Mange kærlige hilsner

  Helle

  • Kære Helle

   Tusind tak for din søde hilsen. Ja, man vidste jo ikke, hvordan det ville være, men det føles som om, vi aldrig har gjort andet. Tak for du jubler for mig, det betyder så meget, alle jer der har fulgt med og er glade på mine vegne.

   Jeg håber også, du får en dejlig Jul og gode minder til fremover.

   Mange kærlige hilsener

   Deborah

Der er lukket for kommentarer.