En lille update fra Arizona

Så er der mindre tid tilbage, end der er gået. Jeg er bange for, at den tid, der er tilbage vil gå alt, alt for stærkt. Da jeg bookede denne her tur, var jeg bange for, at det ville blive en alt for lang tur. En bekymring, jeg slet ikke havde behøvet at have – tværtimod. Som jeg har nævnt for nogen – var det ikke for mine dejlige venner derhjemme, og selvfølgelig her ikke mindst de firbenede, kunne jeg sagtens blive her.

Det er ingen overdrivelse, at dette fremover bliver mit andet hjem. Min svigerinde var så sød i dag, da hun spurgte om jeg troede, jeg kom igen. Hun lød helt bekymret for, at jeg ikke ville. Jeg måtte jo så skuffe hende med, at hun skulle slås for at blive fri, hvis de gerne vil se mig, og det vil de allesammen heldigvis. Normalt er jeg ikke mundlam eller har svært ved at finde ordene, men i dette tilfælde slår selv mit ordforråd ikke til. Vi har det SÅ fantastisk sammen, og min taknemmelighed og glæde over min nye familie her, kender ingen grænser og ord er vitterligen fattige her.

Derudover er folk her utroligt søde og jeg har endnu ikke kunnet holde ikke at tale med fremmede, for folk er så søde og imødekommende, så jeg har fået flere hyggelige sludre med folk henad vejen. Således også i dag, da jeg var ude og gå en lang tur – over 9.000 skridt og næsten 7 km. Det var så heller ikke meningen, at det skulle have været helt så langt. Men nu havde jeg sat mig et mål, et dejligt område med en menneskeskabt sø, og fine boliger rundtom. Mere om det senere, men begge fotos er fra i dag.

Indgangen til dagens samtale med en meget venlig herre var denne Corvette, der ses herunder. Det var faktisk hans kones, og udover denne havde de en ældre Jaguar (Corvetten er også ældre) og en Harley Davidson motorcykel. Som jeg sagde til ham, han var da en mand efter mit hoved.

I morgen står den på et have/bolig marked og afhængig af vejret må vi se, hvad vi gør, men holder det tørt har vi også galop på programmet. Men alt i alt, så har denne “snowbird” (folk der overvintre i Arizona) det mere end udemærket, nu hvor hun næsten er kommmet sig over sin virusinfektion. Der er lidt hoste tilbage, men med min svigerinde, der er sygeplejerske, der der da råd for det også.

2 thoughts on “En lille update fra Arizona

  1. Kære Deborah. Jeg glæder mig så meget på dine vegne og over, at du nu står der hvor du er og har familie omkring dig. Lige der hvor du er nu, men også herhjemme hvor kontakten fint kan holdes på anden vis. Jeg tænker på dig og ville ønske jeg kunne holde til noget mere på min Pc, så jeg kunne skrive en hel masse til dig. Jeg har vist misset din Skypeadresse og vil sende en ny anmodning. For ofte har jeg haft lyst at sige Hej til dig….for den måde du altid har været på….overfor mig….Bare lige kort, men så bliver det ikke til noget, for så er håret fedtet og der er alting i vejen med udseendet og tøjet….ja, jeg er vist en kylling….Nå, men jeg vil bare lige sige, at jeg tænker på dig….Hjertlige hilsner og gode tanker fra Birgit……venner på Facebook. Den har jeg svært ved at kunne bruge, for al den reklame trigger mine smerter…..knus og tanker

    • Kære Birgit

      Tusind tak for din søde, søde hilsen. Det er ganske og aldeles overvældende, så søde og rare folk har været og stadig er. Det er et fantastisk sted, at være i det hele taget. Men selvfølgelig er situationen en ganske særlig af slagsen og det gør det jo endnu mere fantastisk. Det glæder mig, du skrev. Jeg har ofte tænkt på, hvordan det mon gik med dig og heller ikke fået skrevet til dig. Jeg har dog fået fulgt lidt op på nogle hængepartier, her mens jeg har været afsted. Tiden inden, jeg skulle afsted, var ekstremt stresset og jeg var så træt, at jeg var bange for, at jeg dårligt kunne komme afsted. Men afsted kom jeg og Gudskelov for det. Min familie her, er bare så dejlige og det bliver forfærdeligt, at forlade dem. Men vi har allerede snak om, at ses igen. det kan ikke være bedre. Igen tusind tak for du skrev og nu har vi fundet hinanden på Skype, så kan vi sige hej noget oftere. Mange kærlige hilsener til dig

Der er lukket for kommentarer.