Smuk & Sexet

I dag var jeg ude og gå en tur. Det var jeg som bekendt også forleden dag. Vejret her i dag hedder som varmest 18 grader, blå himmel og sol. Jeg ville ikke gå så langt som forleden, men jeg gik da i 1½ time, så slet ikke så ringe endda, som de siger derovre. Men i stille og roligt tempo med tid til at suge indtryk til sig. Og hvad har jeg så fotograferet. Tjah, jeg har andre fotos end viste, men nu har jeg så valgt, at fokus skulle være på denne bil i dag. Det er en Dodge Challenger, og der er en del af dem herovre.

Kan en bil være sexet? Ja, det synes jeg godt den kan, og kan den, er denne det altså. Den og så Chevrolet Corvette og Mustangen minder om hinanden, og toppen er denne og Mustangen. Selvom jeg altid har været vild med Mustangen, så må jeg indrømme, at denne er noget helt for sig. Den er bare så rå!

Min bror har lovet mig en, vinder han i Lotto eller hvis han på anden måde kommer til en bunke penge. Det er langt fra et sikkert kort, men jeg værdsætter i stor til, at han tænker på sin søster. Har jeg sagt, jeg er vild med min bror *S*? Vi har også samme smag i biler og mange andre ting. Selvfølgelig er vi ikke enige i alting. Blandt andet er mit trang til ingen kød og og Earth, Wind & Fire to punkter, hvor vi ikke er. Men vi er lige glade for hinanden af den grund.

Med andre ord, jeg har det stadig supergodt her, og det er tæt på, at jeg er megafristet til at blive her. Jeg elsker at være her på alle måder. I weekenden skal vi til Grand Canyon og det bliver da helt vildt også. Og til dem som ikke har set det på facebook, så var jeg ude og køre på Harley Davidson i går. En af min brors venner, har sådan en lækker sag og havde lovet mig en tur, og det fik jeg så. Det var fedt!

2 thoughts on “Smuk & Sexet

  1. Hej Deborah ?. Hvor er det skønt for dig med alle de oplevelser du møder derovre. Jeg gad godt sidde der bagpå Harleyen….åh det ville bare være sååå fedt ?. Flotte biler du har mulighed for at forevige med dit gode apparat….armen altså, det er da bare for skønt derovre. Godt forstå du kunne blive der for evigt ?. Kan lige se dig for mig, traske glad afsted og opleve noget nyt og anderledes hele tiden….det må være noget ganske fantastisk. Ved så også godt, at du også får dine tæsk, med det skrøbelige helbred du har…jeg håber det går nogenlunde med det og håber at varmen må bekomme dig vel. Nu må du have en rigtig skøn tur til Grand Canyon. Det glæder jeg mig til at høre om ?. Venlige hilsner og gode tanker herfra det lille lidt kolde, men alligevel vintervarme danske vejr…..Birgit…..Tænker på om man ikke kan dokumentere hvem man egentlig er herinde. Ved du det ? Evt med min bloggerprofil. Ved godt du ved hvem jeg er, men alle og enhver kunne jo i realiteten skrive noget grimt til dig i mit navn….eller du kan måske se min emailadresse ? Håber jeg på….knus og hav det rigtig godt ?

    • Hej Birgit

      Tusind tak for din hilsen også og jeg undskylder også til dig, det sene svar. Jeg har som sagt lige fundet alle jeres dejlige kommentarer. Du har ret, det var fantastisk at være derovre og vejret – don’t even go there! Det er SÅ koldt at komme hjem. Klimaet var klart godt for mig, det kunne jeg tydeligt mærke. Heldigvis var jeg lige ved at sige, var min bror og svigerinde jo på arbejde i løbet af dagen, det meste af mit ophold og der kunne jeg jo så bare sove længe og få hvilet ud. Det var helt fint. Jeg sov og sov de første uger. Jeg var udmattet ovenpå alt der har været sket. Grand Canyon var helt fantastisk og jeg fik flotte (synes jeg selv) fotos derfra, og dem skal I selvfølgelig nok få at se. Jeg kan bare ikke så meget endnu, for jeg er MAST af jetlag. Men jeg håber, I vil synes det er det værd, når jeg endelig når så langt.

      Du skal ikke være nervøs, jeg kan se din email så ingen kan udgive sig for at være dig. Igen tak for også din deltagelse, som luner så meget ligesom alles søde hilsener og ord i denne forbindelse har gjort. Tusind tak.

Der er lukket for kommentarer.