En amerikaner vender hjem


Som mange af jer ved, er jeg nu vendt hjem fra USA. Det gjorde jeg i lørdags klokken 20.30, hvor jeg landede her på adressen. At sige, det er en udmattende tur, forstår næsten ikke. Jeg tog af sted fra Arizona klokken 20.40 lokal tid var min flyvetid. Så skal der lægges tiden til fra før vi nåede lufthavnen, som var et godt stykke tid før, fordi vi også skulle forbi en aftale min bror havde. Så det lagde ekstra tid til min rejsetid.

. Alt gik efter planen lige bortset fra, at jeg ikke havde nærlæst nok på British Airways side, til trods for, at jeg synes, jeg gennemgik den med lup for ikke at gøre noget forkert. Og så gjorde jeg alligevel. Man må på langdistanceflyvninger gerne have 3 tasker med i flyet. Det havde jeg så, og havde ingen problemer på vej over. Da jeg sad i loungen inden afgang fra Heathrow, hørte jeg godt, hun talte om, at man skulle komme op, hvis man havde for mange tasker. Men jeg havde jo tjekket, målt og vejet så jeg følte mig slet ikke truffet. Mistake! Jeg måtte kun have 2 tasker med om bord. Så vi måtte tjekke en ind. Det irriterer mig bare, at pigen i skranken hos British Airways i Arizona ikke fortalte mig det. Så kunne jeg jo bare have tjekket den ind. Anyway, intet problem, den blev tjekket ind og jeg kom om bord. Så nu ved du det, fra Heathrow til København kun 2 tasker.

Jeg er ret død i sværen og slås med jetlag. Jeg har ikke kunnet falde i søvn, og når jeg så endelig er faldet i søvn, har jeg været vågen tidligt. I dag var jeg så vågen fra 4-7 ca. og så faldt jeg i søvn igen og sov til 16.30!! Så var den dag da brugt. Jeg har kun fået vasket den sidste vask og fået et bad og noget at spise, både til morgen og aften.

Noget jeg også har fået gjort er at fotografere en ny Troldekugle, så I kunne se den. Stars & Stripes som er købt i en af mange Troldekuglegrupper, jeg er med i. Men har du lyst til at få den, kan du stadig få den. Jeg havde bestilt en mere i grupperne, der skulle reflektere min tur og det var “Old West“, men den er ikke nået frem endnu, så indtil den gør, så ser armbåndet så nu sådan her ud.

Jeg skal nok tilkøbe lidt, for at få min amerikanerarmbånd, men nu står den på “spareprogram” for jeg har brugt lige nøjatigt alle min penge. Så de slog til og gik til, men det er også fint, for det var meningen, at jeg skulle have verdens bedste tur, og det har jeg haft. Helt, helt utrolig dejlig tur, som jeg aldrig, aldrig glemmer og som jeg er dybt taknemmelig for. Der er masser at fortælle, men jeg kan ikke helt lige greje, hvordan jeg skal gribe det an, men det kommer nok. Lige nu er jeg for træt. Så jeg håber, I har lidt tålmodighed (som ofte).

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne takke for alle de søde hilsener og kærlige tanker, jeg har modtaget i forbindelse med turen. Ganske, ganske fantastisk så søde folk har været med hilsener og støtte. Tusind, tusind tak. Det betyder helt utroligt meget, at alle har været så søde. Når det er sagt, bemærker man selvfølgelig også hvem der aldrig skriver noget eller støtter op, men sådan er det. Det kan man ikke bruge krudt på. Jeg vælger at fokusere på dem, der er der og der er heldigvis SÅ mange, at det er ganske overvældende. Tusind, tusind tak.

Jeg vender retur, så hurtigt som overhovedet muligt! Nedenfor min bror og jeg ved Grand Canyon, som var en fantastisk oplevelse og at opleve det med min bror, var bare fantastisk. Har jeg sagt, jeg elsker ham?

6 thoughts on “En amerikaner vender hjem

 1. Veklkommen hjem – jeg har fulgt din rejse både her og der – og det lyser ud af dine billeder og skriv, at det har været en kæmpe oplevelse.

  • Tusind tak Mette! Det er svært at forklare, hvor stort det har været på alle planer, men jeg er glad for, at det lyser ud af mine billeder og skriv. For det har været mit livs oplevelse. Jeg undskylder mit sene svar, men der er “kuk” i noget, så alle jeres søde hilsener lå i papirkurven. Men jeg værdsætter dem rigtig meget.

 2. Kære Deborah.
  Velkommen hjem til det bette land ?. Hvor er det skønt at se dig sammen med din bror….tænk at det lykkedes dig, at finde familie og hvor var det godt, at du blev ved med at søge, trods det til tider så noget broget ud. Det er skønt at se dig så glad ved siden af din bror. I ligner hinanden ?. Sikke fin troldekugle du har med hjem ?. Jeg håber du er ved godt mod ovenpå den lange rejse og passer godt på dig selv, for det må jo være et ret stort klimachok, om man ellers kan udtrykke sig således, som din krop nu udsættes for. Ved ikke om du fik min hilsen da du havde lagt billede op af den flotte bil og du havde kørt Harley. Men ellers pyt med det, jeg skriver en anden gang ?. Knus og velkommen hjem Deborah fra Birgit ?

  • Kære Birgit

   Der er “koks” i et eller andet, jeg lige skal finde ud af, hvad er. Men alle jeres hilsener lå som sagt i papirkurven. Ikke meningen og godt jeg kiggede der. Jo jeg fik også din anden hilsen. Og du har ret – det var herresjovt at kører på Harley. Jeg har siddet bagpå motorcykel 2 gange før med nære venner og det var også sjovt. Den ene gang, var jeg nu ikke helt tryg. Men det er kun noget man kan gøre med personer, man stoler på. Det gjorde jeg på min brors ven, som var en erfaren kører og hans motorcykel er bare SÅ flot. Men det med hjelm, det er ikke noget, de bruger!!! Troldekuglen er ikke købt som sådan. Den er købt, mens jeg var derovre i en gruppe for køb, salg og bytte af Troldekugler. Den vej rundt bliver det jo billigere og de fejler jo intet. Jeg havde købt endnu en, som passer perfekt til turen og den hedder “Old West” som skrevet. Men den er stadig ikke någet frem. Jeg håber stadig, for den passer da om noget også.

   Det er et klimachock at komme hjem. Her er koldt og mørkt og så er der som sagt jetlag. Men min bror er det hele værd. Jeg er SÅ glad for ham og resten af familien. Det er vildt, for de savner også mig. Ja, jeg synes også, vi ligner hinanden meget og ikke mindst ligneer vi hinanden af sind også. Jeg har et par veninder, der er enæggede tvillinger og jeg tror faktisk, vi ligner hinanden mere af sind end de gør. Det er vildt, ligesom mine niecer også ligner mig. Tak for velkommen hjem. Var det ikke for alle gode venner her, så kunne jeg sagtens emigrere.

 3. Jeg kan helt følge dig. Og jeg var kun vågen i 22 timer. Jeg bliver altså ved at tjekke bagage ind, så jeg kun har en lille “Fjeldræven” med i kabinen.(kameraet og en bog at læse i) Det er lidt af et helvede når folk kommer med to små kufferter som håndbagage. der er simpelthen ikke plads. i de små bagagerum over gangen.
  Jetlag er vist også værre når man rejser mod øst, man mister nogle timer

  • Ja, jeg skulle bare have vidst det. Plads var der nu nok af også ovenover sæderne. Det var ikke noget problem. Men næste gang er jeg klogere, for vægten blivr jo det samme – tjekket ind eller ej.

   Med hensyn til jetlaggen, ved jeg ikke, hvad jeg skal tror, for nogen siger det ene og nogen det andet. Jeg kan bare konstatere, at jeg er mere død end levende *S*

Der er lukket for kommentarer.