Weekend update

Jeg ville gerne kunne sige, at det går strålende, og jeg får en masse fra hånden, motioneret som planlagt og i det hele taget kommer frem over stepperne. Not so! Min ryg har åbenbart besluttet sig for, at jeg ingenting skal – eller næsten da. Ihvertfald ikke noget, der kræver at jeg bevæger mig i nævneværdig grad. Normalt synes jeg ikke, jeg er pivet, men en ryg der går i smadder kan ødelægge humøret helt for mig, for jeg kan ingenting. Og jeg kan da slet ikke komme i stalden. I forvejen har jeg ikke været der længe, eftersom jeg jo har været på ferie. Nu er der fuldt hus inklusiv min elskede Kickertut, og her sidder og ligger jeg så!

Det var bestemt ikke planen, men mit helbred har jo før vist mig, at det er det, der bestemmer planerne, ikke jeg. Så jeg må bare tilpasse mig. Ikke engang her på computeren bliver det til så meget som ønsket (indlæg fra Arizona!!!) for jeg kan heller ikke sidde her for længe.

Min søde massør kommer i næste uge og kigger på krøblingen, så forhåbentlig hjælper det ganske som sidst. Jeg gør øvelser og ting, så meget, jeg overhovedet kan her selv, men jeg synes sgu bare ikke, det rykker. Med andre ord, har I en ryg, der ikke er skæv og helt håbløs så pris jer lykkelige.

Fotos er fra i mandags, hvor jeg forsøgte at gå på trods (det gik ikke ret godt). Øverste min gade og nederst et skud af den blå himmel set fra Pull-Up-gården på Klampenborg Galopbane. Pull-Up-gården er der, hvor hestene løber op efter løbet, og hvor jockeyerne stopper hestene – deraf Pull-Up, for det hedder det på engelsk.

5 thoughts on “Weekend update

 1. Kære Deborah
  Stakkels dig, jeg håber snart det vender igen. Om ikke andet så når din massør kommer på banen. Det plejer at hjælpe (har jo selv problemet)
  Alt vel her, men underligt at Far ikke er her mere. Så tomt, men jeg har jo også brugt utallige timer hos ham, og som ledsager til diverse hospitaler.
  Knus og rigtig god bedring fra Karin

  • Tjah, vi er mange, der har vores Anette. Tak skal du have, det går heldigvis fremad, men jeg har mere eller mindre ondt i ryggen altid.

    • Tak for hilsen og gode ønsker Anette. Jeg er heldigvis ret så hårdhudet efterhånden, men den hedder smertestillende på daglig basis i varierende grad, masser af øvelser og positiv indstilling. Der er desværre ikke meget at gøre ved ryggen for at sige ingenting, udover nævnte. Derudover har jeg en fantastisk massør, som gør underværker, når det helt bogstaveligt, går helt i hårdknude.

Der er lukket for kommentarer.