En god uge

Stort set har det været en god uge synes jeg. Jeg har fået min motion ind i en gænge, og jeg går en tur på en time hver dag. Det skal selvfølgelig udvides, og det kan være, jeg skal skrue det op til 1½ i næste uge. Samtidig skruer jeg selvfølgelig på kosten også og det kan ses i forhold til vægten.
Næsten allerbedst er, at jeg har fundet nogle øvelser, som vitterligen hjælper på min ryg, så dem skal jeg så bare blive ved med.

Jeg skulle jo være startet først i de nye år egentlig, men jeg ville altså ikke være på “kur” som sådan, når jeg var på ferie. Jeg gik nogle lange ture i det omgang jeg kunne synes jeg, men slappede mest af. Men jeg passede på ikke at overdrive spisningen.

Da jeg var vel hjemme igen, var jeg mere død end levende af jetlag. Men så snart jeg oveni overkom en grim tur med ryggen gik jeg igang. Så det er altså forsinket i forhold til planen, men nu går det også godt frem og det skal det blive ved med.

Jeg har også skruet op for min deltagelse i stalden og har været ret flittig i ugen også, og det er jo også motion. Jeg kan hilse og sige, det er hårdt arbejde, at strigle heste, der fælder og er kommet fra landet. I dag blev det også til et par ture på banen og det er også hyggeligt.

På vej hjem handlede jeg lidt og nu har jeg så bare ligget og siddet i min seng og hygget med TV og computer efter et bad selvfølgelig. Jeg er ærligt talt træt. Weekenden står på oprydning, rengøring og selvfølgelig fotos. Jeg skal jo igang med den USA-tur 🙂 Ellers er der ingen planer, men det kan der eventuelt komme. Når programmet står relativt åben, er der plads til improvisationer og de er ofte de bedste. Ihvertfald må I have en dejlig weekend.

Og nu vi var ved husene, synes jeg, I skulle se en anden meget smuk villa, her en Patriciavilla på Wernersvej 1, Charlottenlund, som er vurderet til 9,2 mill.

6 thoughts on “En god uge

 1. Det er sejt, du er kommet godt i gang med kost og vægt. Kender du appen, Lifesum? Jeg har brugt den nu i en uge (på lægens ordre), og har tabt 3 kg. Føler mig sund, rask og frem for alt mæt 🙂 Forventer naturligvis ikke det store vægttab hver uge, men det motiverer i hvertfald.

  Den kan varmt anbefales i hvertfald og fås både til Android og Apple (ved ikke hvad du bruger).

  • Hej Therese

   Tak for din hilsen, dejligt at høre fra dig. Ja, jeg MÅ jo til det og jeg er også nødt til at tælle. Jeg har hørt om Lifesum, men aldrig hentet den, men det kan være, jeg nu på din anbefaling vil gøre det. Og enhver fremgang er jo motiverende. Jeg er Androidbruger 🙂 Håber at kunne melde mere fremgang snart, men der er ikke sket så meget siden jeg skrev, men heldigvis heller ikke den forkerte vej. Vi må opmuntre hinanden! Tak for din opmuntring. Synes dine 3 kg lyder rigtig flot.

 2. Hej Deborah
  Held og lykke med både kost og motion………..
  lyder til du har fået en god start nu. Alt okay her på Falster. Vi er indkaldt til Skifteretten torsdag den 9.
  Fortsat god søndag fra Karin

  • Kære Karin
   Tusind tak min ven. Jeg prøver ihvertfald at få styr på det så meget, som vel muligt. vi kan lige sludres ved. Håber alt går godt den 9. Håber også du har haft een god søndag.

  • Hej Catarina

   Som du ser, så var din kommentar der – i papirkurven, hvor alt ryger over p.t. Guderne må vide hvorfor. Er du sikker på, du ikke skulle have kommenteret på det forrige indlæg? Det er huset, der er til salg, og ikke det smukke hvide her. Det røde, er ikke voldsomt stort synes jeg. Det er måske bare mig, der ikke synes, fordi jeg bor omgivet af langt større “kasser” herude. Men nej, jeg kender ikke en dyt til dem, der har det til salg. Det har hørt til sygehuset, og der har været kontorer i det, men nu vil de så af med det. Det er bare sådan en slags hus, jeg altid gerne har villet have, og som sagt næsten uspoleret. Det hvide hus, er bare smukt synes jeg, men ikke til salg.

Der er lukket for kommentarer.