Helt bogstaveligt en lang fredag

Det var faktisk planen, at jeg skulle have været i stalden i dag. Det kom jeg så ikke. Da jeg vågnede i morges var jeg bare dårlig igen. Så irriterende. Hovedpine, kvalme og utilpas. Det var den plan ud af vinduet. Istedet har jeg sovet det meste af dagen.

Det var altså ikke lige sådan her, jeg havde planlagt min Påske skulel foregå. Imorgen har jeg lige et ærinde, men deter ikke langt væk, og skal galt være, kan jeg bare mutte hjem og smide mig igen. Suk!

Solnedgangen er ikke fra i dag, menfor en uges tid siden,men det bliver de jo ikke dårligere af.

2 thoughts on “Helt bogstaveligt en lang fredag

  1. Øv, træls at vågne sådan.
    Jeg må indrømme at jeg tænkte meget på, hvordan det skulle gå da du rejste over til din bror, når du så tit er syg og utilpas. Men det lader til at det gik godt.
    Rigtig god bedring og håber du kan nyde de sidste påskedage ?

    • Tusind tak for hilsen Susanne. Ja, det kunne også være grund til bekymring. Og var også en, jeg bestemt havde med i baggagen. Jeg var forsikret i hoved og r.. helt bogstaveligt. Og jeg blev rent faktisk syg derovre og var til lægen, så det var godt, at jeg var det. Min familie var utroligt søde og hjælpsomme, og bare omsorgsfulde og bekymrede for mig. De var også syge, så vi var i samme båd et sted. Så helt generelt gik det rigtig godt. Helbredet kan man aldrig vide med.

      Tusind tak for god bedring. Jeg er ikke dårlig, dårlig sålænge jeg bare ligger her, og det er da også bedre igen. Så jeg håber, jeg snart er frisk. Også god Påske til dig.

Der er lukket for kommentarer.