Fotoekspedition – Bella Sky

Bella Sky, og det er afkørslen før Lufthaven, så var der ikke meget at betænke sig på. Så som sagt så gjort og oven i fik jeg så Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om nogen af dem, men det er interessante fotoemner og som sådan, er jeg ihvertfald okay med dem. De fleste, der kender mig ved, at jeg ikke er ret glad for moderne byggeri. Men det var fint, at køre forbim og altid sjovt at fotografere noget nyt. Rækkehusene, er fotograferet, fordi de også er helt nye og ligger klods op ad Bella Sky. Faktisk står jeg stort set med ryggen til den foreste række, på det foto med vandet og Bella Sky.

Bagefter kørte jeg i lufthaven og bedrev ventetiden med en kop iskaffe i Starbucks. Den var god, og så kom de kære mennesker hjem og vi kørte hjemover. Og det var meget af vejen i sneglefart, for det var myldretid og fredag. Men hjem kom jeg og de også til sidst. I morgen er det græsgalopdag og klokken sniger sig derud af, så jeg må hellere snart sove, for det er jo tidligt. Hvis alt går som forventet, skulle der så gerne blive nogle gode fotos ud af det. Overskyet i den forbindelse er super.

2 thoughts on “Fotoekspedition – Bella Sky

  1. Imponerende bygningsværk! Preben var med til at bygge det. Og ja, så kan man diskutere om det er kønt eller ej.
    Dine foto af blomster, nyder jeg jo som altid…………
    Så skal vi have nyt “Skattevæsen” det var også på tide. Det skriver jeg, selvom jeg selv arbejder der. Der er ingen, ej hellere der, der tager ansvar for noget i Danmark mere!!!

    • Ja meget imponerende. Sjovt at vide, at Preben har været med til at bygge det. Jeg kunne godt tænkte mig at se det indenfor. Tak, det er dejligt, du nyder mine fotos. Det gør mig altid glad. Ja, jeg tænkte godt på dig, da alt det her “nye væsen” kom op. Gad vide, om det gør en forkromet forskel. Vi må se – også hvad det så betyder for dig. Vi er helt enige, det går “rigtig godt” – not!

Der er lukket for kommentarer.