Elendigheder med indlagt besøg

Jeg vågnede og var allerede i dårligt humør, og det blev desværre kun værre som dagen skred frem. Kender du det, man får sagt det forkerte, på den sikkert helt forkerte måde, på det helt forkerte tidspunkt? Og begge sider er præget af nogle misforståelser, og så går det helt i hårdknude, og begge sidder tilbage og er kede af det. Det var også i dag.

En sød og gammel veninde kom til frokost og det var ikke ligefrem en sprudlende mig, hun mødte! Tværtimod – så har jeg ikke sagt for meget. Vi spiste frokost. Den bestod af basmatiris og falafel med en rå chilisauce og salat og det smagte dejligt. Til fik vi faktisk et glas rosé. Den er vildt god og er fra Netto og har en fod på etiketten. Det er den bedste, jeg har smagt.

Efter maden gik vi en tur i Dyrehaven og gik på min anbefaling rundt om Fuglesangssøen, hvor alle fotos er fra. Men ikke engang dette opløftende element kunne løfte humøret. Det blev kun værre, da jeg efter at have ventet hele dagen på en opringning vedrørende min rygscanning lige mistede doktoren fordi jeg gik på toilettet!! Man kan ikke ringe retur og jeg fik så en intetsigende email, med besked om, at intet der kunne forklare de symptomer, jeg kom for, men der er udtalte slidgigtforandringer!! Det er jo rigtig skidt, for det bliver jo kun værre. Og eftersom jeg p.t. dårligt kan kravle, så ved jeg sgu ikke lige. Jeg tænker, jeg vil bede om, at få scannet hofterne også, for det kan ikke passe, at jeg har så ondt uden grund. Men som I alle ved, står alt stille lige nu. Jeg tænker ikke det hjælper at ringe lægen imorgen for den læge der henviste mig og som åbenbart skal drage konklusionen alligevel, stadig er på ferie. Men jeg synes godt nok, det er for dårligt!

Jeg ville gerne som altid sige, at humøret kommer igen og i morgen er endnu en dag og være mit positive selv. Det synes jeg falder meget, meget tungt for tiden. Meningen er stalden og jeg har købt æbler og gulerødder med top til en vis forkælet pony. Dagens mest opløftende element, var at jeg hentede min el-kedel – den er vildt flot i virkeligheden og selvfølgelig besøget fra min veninde.

4 thoughts on “Elendigheder med indlagt besøg

 1. Det har jeg godt forstået ud fra indlægget. men synes også du skriver noget om hofter, og at det ikke kan være rigtigt, du har så ondt. Så derfor evt scanning og læge opringning????
  Måske der er noget jeg ikke helt har fattet…………..
  god weekend herfra!

  • Okay på den måde, ja nu må vi se, jeg har snart opgivet at kommunikere med de læger. Det lader til vi konstant går fejl af hinanden her i sommerferien, så jeg gør intet før den ovre. Også god weekend til dig

 2. Held og lykke med læge opringning og evt scanning. Jeg skal selv til knæ specialist på ortopædisk amb Nykøbing sygehus på tirsdag klokken 13. Så husk at tænke på mig, frygter ” det nye knæ” ikke operationen som sådan. Men genoptræningen og om det lykkedes………..
  God bedring herfra Falster!

  • Held og lykke, skal nok tænke på dig. Jeg skal nok tænke på dig. Hvis du læser igen, vil du se, at jeg har fået scanningen og resultat. Tak for god bedring og til dig også.

Der er lukket for kommentarer.