Helt forpustet

Ved tanken om den travle weekend, der ligger forude. Det er snart sengetid, så jeg kan samle så mange kræfter som muligt til i morgen Jeg må prøve at tage en dag ad gangen, så går det forhåbentlig.

I morges skulle jeg hente en pakke fra Greenos og så var jeg forbi stalden, og have en hest, jeg ikke nåede i går til frisøren. Han var ude, og det var derfor, jeg ikke nåede ham. Jeg fik det gjort og fik en kop kaffe med pigerne og så videre i teksten. Armbåndet er inspireret af vores startende heste over weekenden og ejerfarverne. Der mangler kun en brun kugle, men sådan en har jeg ikke, men det er også godt nok.

Hundene blev gået med, og så har vi slappet af og spist aftensmad. Rigtig god weekend til jer, hvis ikke vi ses på banen.

2 thoughts on “Helt forpustet

  1. Du fik da gjort en masse – godt at høre. Frisør for hestene, det skal der også til. Det må være derfor de ser så fine ud når de kommer på banen! 🙂

    • Donald, tak skal du have, rart nogen synes jeg når en masse. Alt taget i betragtning gør jeg vist også. Er bare slem til ikke at synes selv, tror jeg. Jeg har klart min del i, at hestene ser så fine ud, og det er jeg glad for.

Der er lukket for kommentarer.