Fødselsdagsgave med forsinkelser

Som jeg allerede har været inde på, så har denne fødselsdagsgave været en med forsinkelser.

Som jeg også var inde på, så ville jeg bytte kuglen. For jeg vidste med mig selv, at jeg ikke ville gå med den. Og så røg ideen jo ligesom. Det var en meget fin gave fra min bror og svigerinde og med alt det bøvl der var for overhovedet at få den, skulle det sørme også være en, som jeg ville blive glad for.

Det var heller ikke noget problem overhovedet. Og de ville kontakte mig, når den kom – erstatningskuglen. Jeg ventede, og ventede! Ingen kugle og ingen mail – troede jeg. Idag efterhånden helt desperat, spurgte jeg mig for i en af mine grupper. Og vi blev enige om, at jeg skulle skrive til butikken igen – og der lå mailen! Kuglen var da kommet for længst. Jeg har før mistet mails p.g.a. måden mails vises på. Det må jeg altså få lavet om på.

Så jeg skyndte mig ud og hente den. Den hedder “Tanker” og er den smukke sølv i midten. Tusind tak til min bror og svigerinde for den fine gave, der endelig nåede frem med mange forhindringer.

4 thoughts on “Fødselsdagsgave med forsinkelser

 1. TANKER, et godt valg nu da du byttede kuglen. ingen tvivl om, at din bror har sendt gaven i sin tid med gode tanker, trods alle problemerne, du så havde med told. Men vi bliver jo klogere og lærer noget hver dag.
  jeg har bestilt bogen: Brev til mor på biblioteket, har nogle liggende, men blev inspireret af din blog.
  Alt vel her, træning – træning – træning. Men det bliver godt, og jeg kan mærke bedring…………
  Vi skrives/snakkes…………….

  • Tusind tak Karin. Det var netop det, jeg synes, det var. Et godt valg, og så er det en kugle, jeg har ønsket mig længe.

   Det glæder mig meget, at du blev inspireret til at låne bogen. Lad endelig vide, hvad du synes, når du har læst den. Dejligt det går godt. Ja, vi gør ihvertfald 🙂

Der er lukket for kommentarer.